Apple reparatie

Bekijk de kosten van een apple reparatie

20%

Discount

45,- Vanaf prijs

37,50   per uur

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een apple reparatie?

Apple reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 2 uur per reparatie

Apple bestaat al sinds 1976 en is opgericht door een drietal heren: Steve Jobs, Steve Wozniak en Ronald Wayne. Apple heeft in al deze jaren verschillende transformaties doorgemaakt. De meest bekende producten van Apple zijn de computers, muziekspelers, iPhones en iPads. Vaak is het ook zo dat wanneer iemand één product heeft van Apple, er meer producten volgen. Apple staat daarnaast bekend om de vormgeving van de producten die elke keer weer mooier lijken te zijn.

Apple reparatie

45,- Vanaf prijs

37,50 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief Gegevensbehoud

Inclusief 20% Korting

Apple reparatie

De producten van Apple zijn kwalitatief sterk, maar ook deze producten kunnen helaas stuk gaan. Denk hierbij aan een kapot telefoonscherm of een knop op het toetsenbord van de computer die niet meer werkt. Wanneer u voor uw Apple product een reparatie wilt laten uitvoeren, kunt u deze inplannen via ServiceRight Elektronica. Wij helpen u graag verder met het repareren van uw product!

Veelgestelde vragen over Apple reparatie

Wat zijn de kosten van Apple-scherm reparatie?

De kosten voor een Apple-scherm reparatie hangen af van het model dat u heeft. De kosten gaan vanaf €150 bij een iPhone 6 tot €350 bij een iPhone XS Max. Wanneer u een prijsopgave wilt ontvangen voor het maken van uw Apple-scherm, is het daarom ook van belang om aan te geven welk toestel u heeft, zodat wij u ook kunnen voorzien van de juiste prijs. Het voordeel van een Apple-scherm laten repareren via ServiceRight Elektronica is dat u vaak kunt wachten tot de reparatie is uitgevoerd. U bent dus niet uw toestel weken kwijt totdat deze gerepareerd is, maar u kunt direct weer gebruik maken van uw iPhone. Tegenwoordig kunnen nog maar weinig mensen zonder telefoon en daarom is het ook zo fijn dat u zo snel geholpen kunt worden! Wanneer enkel het scherm stuk is van uw toestel, dan is het vaak nog de moeite waard om dit te laten repareren, omdat de kosten hiervoor een stuk lager liggen dan een nieuw toestel of vergeleken met sommige andere reparaties. Uiteraard zullen wij u eerst voorzien van een prijs, voordat we een monteur aan de slag laten gaan met de reparatie. 

Uiteraard bent u altijd voorzichtig met de producten, maar om nog extra veiligheid te bieden is het aan te raden om de producten altijd in een beschermhoes te vervoeren. Een telefoon bijvoorbeeld kan makkelijk uit uw handen glijden en wanneer deze op de stoep valt, is er al snel kans op beschadiging aan de telefoon of een kapot scherm. 

Doen jullie aan Apple Watch reparatie?

Ja, het is mogelijk om uw Apple Watch via ServiceRight Elektronica te laten repareren. De Apple Watch heeft verschillende series en voor de verschillende series kunt u bij ons terecht! Zo is er bijvoorbeeld de Apple Watch Series 3, maar ook de Apple Watch Series 4. Daarnaast verschilt ook het aantal mm van de verschillende Apple Watches. Zo zijn er 40 mm Watches en 42 mm Apple Watches. Wanneer uw Apple Watch onverhoopt stuk is gegaan, dan kunt u deze dus laten repareren. U kunt als eerst proberen om de Apple Watch volledig te resetten wanneer er een probleem lijkt te zijn. In sommige gevallen helpt dit al de Apple Watch weer werkend te krijgen. De kosten van een reparatie voor de Apple Watch hangen af van het type reparatie dat er uitgevoerd moet worden.

De kosten hiervan kunt u opvragen tijdens het inplannen van uw reparatie of wanneer u telefonisch een afspraak wilt maken, is dat ook mogelijk. U kunt in dat geval op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bellen naar 088-2222004. Wij kunnen u vaak telefonisch al voorzien van een prijsopgave voor de reparatie van de Apple Watch, maar wanneer dit niet mogelijk is, ontvangt u achteraf een offerte via de mail. Wanneer u uw Apple Watch via de Apple Store laat repareren, dan kost het u vaak een aantal werkdagen voordat de Apple Watch klaar is. Wij zullen altijd proberen zo snel mogelijk uw Apple Watch klaar te hebben en geven u ook van tevoren aan hoelang dit zal duren. Dit kan soms zelfs al dezelfde dag zijn!

Doen jullie aan Apple iPhone reparatie?

De Apple iPhone bestaat inmiddels al heel wat jaar en daarom zijn er ook inmiddels verschillende modellen van Apple iPhone. Zo heeft Apple inmiddels de iPhone 6, iPhone 7 en iPhone 8 uitgebracht. Naast deze verschillende iPhone modellen zijn er nog veel meer modellen van iPhone! Inmiddels is de iPhone XS uitgebracht en dit is het nieuwste model van Apple. Een reparatie via ServiceRight Elektronica biedt vele voordelen. Er zijn inmiddels meer dan 900 elektronica reparateurs landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica. Wanneer u een reparatie via ons inplant, kunt u gebruik maken van een gratis ophaal- en afleverservice. Daarnaast worden alle reparaties uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT-keurmerk. Hierdoor kunt u terecht bij een betrouwbare partij 

Doen jullie aan Apple iPad reparatie?

Ja, via ServiceRight Elektronica kunt u ook een Apple iPad reparatie inplannen. De iPads van Apple zijn erg populair en steeds vaker kiezen mensen voor een Apple iPad in plaats van een Apple MacBook. De Apple iPad is eigenlijk al een kleine computer en alles wat er op een computer kan, kan er ook op de iPad. iPad heeft verschillende modellen zoals een Apple iPad 9.7 en een Apple iPad Air. Er kunnen verschillende applicaties geïnstalleerd worden op de Apple iPad, maar er kunnen ook goede foto’s en video’s gemaakt worden. De kosten voor het repareren van een Apple iPad hangen af van de reparatie die er uitgevoerd moet worden en van het type Apple iPad. Er zijn enkele simpele reparaties zoals een nieuw scherm of een accu die vervangen moet worden. Wanneer het niet duidelijk is wat er precies defect is, kan een diagnose opheldering geven. De meeste reparaties kunnen direct gerepareerd worden terwijl u wacht! Is bijvoorbeeld uw iPhone scherm stuk of heeft de iPhone batterij een reparatie nodig? Dit zijn vaak simpele reparaties die snel opgelost kunnen worden.

Via ServiceRight Elektronica kunt u altijd rekenen op een voordelige prijs. Daarnaast ontvangt u via de monteurs ook garantie op de reparatie, waardoor u zeker weet dat de reparatie goed gebeurd! Bent u overtuigd van de voordelen van ServiceRight Elektronica? Boek dan nu direct uw reparatie, zodat we zo snel mogelijk uw voorkeursdatum kunnen vastleggen bij de monteur bij u in de buurt. 

Doen jullie aan Apple MacBook reparatie?

Via ServiceRight Elektronica kunt u inderdaad ook een Apple MacBook reparatie inplannen. Onder Apple MacBook, vallen ook weer verschillende series zoals de Apple MacBook Air en de Apple MacBook Pro. Vervolgens vallen hier ook weer verschillende modellen onder. Zo is er weer verschil in het aantal inches per MacBook. Kortom: Er zijn talloze verschillende soorten Apple MacBooks en voor elk soort is er wel een monteur te vinden in uw buurt die u kan helpen met de reparatie. Wanneer u eerst wilt weten wat er mis is met uw Apple MacBook, dan kunt u ook eerst een diagnose aanvragen. De diagnose kan volledig gratis uitgevoerd worden en aan de hand van de diagnose krijgt u te horen wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten hiervoor zullen zijn. Wilt u uw Apple MacBook laten repareren? Dan bent u dus bij ons aan het juiste adres! 

Apple reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Apple reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Apple reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke