LG reparatie

Wat zijn de kosten van een reparatie

20%

Discount

79,- Vanaf prijs

66,-

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Reparatie voor de LG

LG reparatie

Heeft uw LG apparaat een reparatie nodig? Dan kunt u deze reparatie boeken via ServiceRight Elektronica! U kunt deze reparatie eenvoudig online boeken en wij zorgen ervoor dat de reparateurs uw apparaat zullen repareren. Bij ServiceRight Elektronica zijn ruim 900 elektronica reparateurs aangesloten die u kunnen helpen bij de reparatie. Er is dus altijd een reparateur bij u in de buurt die u verder kan helpen!

LG reparatie

Vanaf prijs

,

LG reparatie

Tijdens het online boeken kunt u zelf een datum aangeven waarop u de reparatie uit wilt laten voeren. Vervolgens gaan wij op zoek naar de reparateur in de buurt die op uw gewenste datum beschikbaar is en gespecialiseerd is in de reparatie die nodig is. Wacht dus niet langer en boek direct uw LG reparatie online en maak snel weer gebruik van uw apparaten! 

veelgestelde vragen over LG reparatie

Wat zijn de kosten van LG scherm reparatie?

De kosten voor een telefoonscherm reparatie van een LG liggen rond de €59 en €139. Wanneer het scherm stuk is, is het apparaat vaak niet meer goed te gebruiken en in sommige gevallen is het apparaat helemaal niet meer te gebruiken. De kosten hangen af van het toestel en het apparaat. Een LG scherm kan natuurlijk stuk zijn van een telefoon, maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een televisiescherm dat stuk is. Wanneer het gaat om een TV scherm dat gerepareerd moet worden, is het ook vaak handig dat de monteur bij u thuis komt. Een TV is natuurlijk wat lastiger te verplaatsen en op deze manier kan de monteur ook gelijk zien dat de TV weer goed werkt en is er ook geen kans op dat de TV tijdens het vervoer weer beschadigd. Een telefoon is makkelijker mee te nemen en kunt u dus ook naar de reparateur toe brengen. Wanneer het een kleine reparatie betreft, is het vaak ook mogelijk dat u wacht tot de reparatie klaar is. Zo hoeft u niet op een later moment weer terug te komen en hoeft u ook niet zonder apparaat te zitten. 

Van tevoren ontvangt u een offerte met de exacte kosten wanneer het niet mogelijk is om u direct van een prijs te voorzien. Voordat de reparatie plaats zal vinden, ontvangt u altijd eerst een prijs zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Zo heeft u altijd een transparant beeld van de kosten en weet u precies waar u aan toe bent!

 Voor welke LG apparaten kan ik bij jullie terecht voor reparatie?

De verschillende elektronica reparateurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen alle verschillende modellen repareren. Ongeacht wat voor model u heeft, het is dus altijd mogelijk om de reparatie uit te voeren. De TV modellen van LG die onder andere gerepareerd kunnen worden zijn: LG 42LW4500, LG 50PG3000 en LG 45PQ2000. Wat betreft de telefoons heeft LG ook heel veel verschillende modellen. Zo kan bijvoorbeeld een LGQ60 gerepareerd worden, maar ook een LG Q7 of een LG K40. 

Wanneer u niet exact weet wat er gerepareerd moet worden aan uw apparaat, maar het is duidelijk dat er een defect is, dan is het ook mogelijk om eerst een gratis diagnose uit te laten voeren. Naar aanleiding van de diagnose kan de reparateur aangeven wat er exact defect is en wat de kosten zullen zijn om dit te laten repareren. Vervolgens kunt u zelf bepalen of u akkoord gaat met de reparatie of niet. Wanneer u akkoord gaat, zal de reparateur aan de slag gaan met de reparatie. Wanneer u niet akkoord gaat, kunt u het apparaat weer defect mee nemen en zullen hier geen verdere kosten aan verbonden zijn. Alle reparaties worden daarnaast uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk. Dit betekent dat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van de reparatie, zonder dat u teveel betaalt. Via ServiceRight Elektronica ontvangt u altijd een voordelige prijs. U heeft dus een goede reparatie tegen een voordelige prijs! Boek nu direct uw reparatie en profiteer van de vele voordelen!

LG reparatie bij uw in de buurt

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw LG reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw LG reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke