Ipad Reparatie

20%

Discount

58,80 Vanaf prijs

49,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 - 1 uur per reparatie

Na de Macbook werd door Apple de iPhone gelanceerd en nog net iets later, in 2010, werd ook de iPad in het leven geroepen door Apple. De iPad is een tablet die nagenoeg alle functies bevat die ook op de iPhone zitten. Het verschil is dat de iPad een stuk groter is en is daarmee ook een goede vervanging voor een computer. De iPad is erg handig om mee te nemen en daardoor ook erg geliefd bij een groot publiek. Als mensen op reis gaan, is ook vaak de iPad iets wat als eerste ingepakt wordt. Bijvoorbeeld in het vliegtuig is het ideaal om op de iPad te kunnen werken of om films te kijken. Het scherm is groot genoeg om rustig op het scherm te kunnen kijken, maar de iPad is klein genoeg om makkelijk overal mee naartoe te nemen.

Er zijn veel verschillende soorten iPads. Zo begon Apple in 2010 met de iPad, en daarop volgde al snel de iPad 2, iPad 3, iPad mini, iPad Pro en iPad Air. De mini, pro en air zijn er ook in verschillende generaties. Er zijn twee verschillende uitvoeringen: wifi en wifi + cellulair. Het verschil is wellicht niet geheel bekend, dus we leggen dat graag ook even uit. De wifi + cellulair zorgt ervoor dat internetten over het mobiele netwerk mogelijk is en daarnaast bevat deze een gps-ontvanger. Er zijn dus erg veel verschillende soorten variaties van de iPad en verschillende mogelijkheden. U kunt dus precies de iPad kiezen die voldoet aan uw wensen.

Ipad Reparatie

58,80 Vanaf prijs

49,- per reparatie

Inclusief BTW

Inclusief Arbeid

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

De iPad heeft ook verschillende accessoires die gebruikt kunnen worden. De accessoires zorgen ervoor dat het gebruik van de iPad een stuk makkelijker wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Apple Pencil om vingerafdrukken op het scherm te voorkomen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een toetsenbord, zodat het typen en werken op de iPad een stuk makkelijker wordt gemaakt. Het toetsenbord is eenvoudig in te klappen, waardoor het geheel alsnog compact blijft om mee te nemen. Het is ook aan te raden om een smart cover voor de iPad aan te schaffen. Hiermee biedt u de iPad extra bescherming en zorgt u ervoor dat het scherm minder snel beschadigd. Naast deze diverse accessoires, zijn ook nog meer handige accessoires te verkrijgen zoals de EarPod en de verschillende adapters. U kunt deze adapters altijd aanschaffen wanneer u merkt deze nodig te hebben. 

Wanneer u een iPad heeft aangeschaft, maar u merkt dat deze niet meer goed werkt, dan kunt u een reparatie voor de iPad inplannen. Wanneer het niet duidelijk is wat er precies mis is, dan kunt u een gratis diagnose laten doen. Naar aanleiding van de diagnose wordt er bepaald wat er precies defect is aan het apparaat en worden de kosten in kaart gebracht. U kunt vervolgens zelf beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren of niet. Kijk snel verder op de website om de mogelijkheden te bekijken voor de reparatie van uw iPad.

Over iPads

Dat de iPad populair is, staat vast. Iedereen kent de iPad wel en een groot deel van de bevolking heeft ook één of meerdere iPads. Niet alleen onder de jongeren is de iPad populair, maar ook juist onder de ouderen doet de iPad het erg goed! Doordat het beeld wat groter is dan bijvoorbeeld het scherm van de iPhone, is alles goed te lezen op de iPad en is deze makkelijker te gebruiken, ook voor de ouderen doelgroep. Op de iPad kunnen ook de verschillende apps gebruikt worden zoals Facebook. Dit werkt vaak net wat prettiger als de letters goed te lezen zijn. 

De verschillende iPad modellen zijn door Apple voorzien van een chip. De chip zorgt er voor dat de iPad krachtig is en hierdoor gebruiken veel mensen de iPad ook als computer. Helemaal met de eenvoudige accessoires die te verkrijgen zijn, is een iPad ideaal! Het komt helaas ook wel eens voor dat de iPad niet helemaal meer naar behoren werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben en het kan ook aan de accessoire liggen dat de iPad niet goed werkt. Om de reparaties plaats te laten vinden, kunt u de reparaties via ServiceRight Elektronica boeken! U kunt eenvoudig aangeven wat u wilt laten repareren, wanneer en waar en vervolgens zullen wij voor u aan de slag gaan om een afspraak te maken bij een monteur bij u in de buurt! Zo kunt u snel weer genieten van uw producten van Apple en kunt u profiteren van voordelige prijzen via ServiceRight Elektronica! 

Wat zijn bekende iPad reparaties?

De iPad is dun, licht en heeft onwijs veel mogelijkheden! Doordat er zoveel mogelijk zijn, is het vaak zonde als de iPad ineens stuk gaat of er is iets defect. Doordat de iPad ook veel als computer wordt gebruikt, is het soms zelfs bijna onmogelijk om zonder iPad te zitten. U gebruikt het bijvoorbeeld voor uw werk of andere privézaken die niet kunnen wachten! Zodra u een defect opmerkt aan uw iPad, is het allereerst belangrijk dat u deze zo snel mogelijk laat oplossen. Hiermee voorkomt u dat er verdere defecten ontstaan. 

De meest bekende iPad reparaties die we terugzien zijn een kapot scherm, waterschade of een defect moederbord. Deze reparaties zijn echter wel erg eenvoudig op te lossen en kunnen vaak al dezelfde dag opgelost zijn. Zo hoeft u dus niet lang zonder uw iPad te zitten en soms kan de monteur direct voor u aan de slag en kunt u dus wachten tot de iPad weer klaar is. 

Via ServiceRight Elektronica kunt u profiteren van een volledig gratis diagnose! Dit is een ideale uitkomst wanneer u merkt dat uw iPad niet meer goed werkt, maar u niet precies weet wat er mis is. De monteur kan zo een diagnose doen en bekijkt dan wat er mis is met het apparaat en wat de kosten zullen zijn om het apparaat te repareren. Vervolgens kunt u zelf aangeven of u het apparaat wil laten repareren of dat u het apparaat defect weer mee terug neemt. Wanneer u ervoor kiest om het apparaat te laten repareren, kunt u altijd profiteren van een voordelige prijs. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en boek direct uw reparatie! 

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Ipad Reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Ipad Reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke