iPhone Reparatie

20%

Discount

23,40 Vanaf prijs

19,50   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

De iPhone is misschien wel de bekendste smartphone die er is. Of u nou wel of niet een iPhone bezit, eigenlijk weet iedereen wel wat een iPhone is en hoe deze er uit ziet. De iPhone is de smartphone van het merk Apple. In 2008 werd de eerste iPhone uitgebracht, namelijk de iPhone 2G. In de jaren die volgde, werden er nog veel meer iPhones uitgebracht. Eigenlijk werd er elk jaar wel een nieuwe versie uitgebracht en van de verschillende modellen werden ook nog diverse types uitgebracht. Zo was er in 2008/2009 de iPhone 3G en de iPhone 3GS. Dit verschijnsel zien we vandaag de dag nog steeds terug. Zo was er de iPhone 6 en de iPhone 6S. De S staat hierbij voor snelheid. Tegenwoordig noemt Apple de iPhones iets anders. Zo is in 2019 de iPhone Xr en de iPhone XS Max uitgebracht. Kortom: er zijn inmiddels erg veel iPhones uitgebracht en elke versie werd weer net iets beter dan zijn voorganger. De camera werd scherper, er worden functies toegevoegd en het beeld is weer net iets scherper. Hoewel in het begin van de mobiele telefoon tijdperk iedereen steeds een kleinere telefoon wilde, worden de mobiele telefoons tegenwoordig weer steeds groter. Vandaar ook dat Apple de iPhone XS Max is gaan uitbrengen. Een telefoon met een groot scherm, waardoor u eigenlijk altijd een kleine computer bij zich draagt. 

iPhone Reparatie

23,40 Vanaf prijs

19,50 per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Bovendien was de iPhone een van de eerste telefoons waarvan het scherm niet meer apart zat, maar met een on-screen-toetsenbord. De iPhone kan veel verschillende dingen met toegang tot het internet, maar uiteraard ook waar de telefoon in eerste instantie voor gemaakt is: bellen en sms’en. Daarnaast kunt u met de goede camera scherpe foto’s en video’s maken. Via het internet kunt u ook verschillende apps downloaden zodat u ook kunt Facebooken, Whatsappen en op Instagram kunt met uw telefoon. Uiteraard kan de iPhone nog veel meer. Tegenwoordig kunt u ook betalen met uw iPhone, de weg vinden via een navigatiesysteem en uw sportactiviteiten bijhouden. Wanneer u ook een Apple Watch heeft, kunt u de koppeling maken met uw iPhone zodat u ook van het internet gebruik kunt maken op de Apple Watch. De iPhone maakt gebruik van het besturingssysteem iPhone 4 iOs. De iPhone is er verschillende kleuren, waardoor iedereen een iPhone kan uitzoeken die bij hem of haar past. De meest voorkomende kleuren zijn wit en/of zwart, maar u kunt ook gaan voor een gouden versie of een rosé kleur. Heeft u al besloten voor welke iPhone u gaat of heeft u misschien al jaren een iPhone en kunt u niet meer zonder? Dan is het natuurlijk vervelend als er een defect is aan uw iPhone. Wanneer u deze wilt laten repareren, dan kunt u de reparatie inplannen via ServiceRight Elektronica, zodat de aangesloten monteurs uw iPhone weer volledig kunnen repareren! Zo hoeft u niet lang zonder iPhone te zitten en bovendien ontvangt u via ServiceRight Elektronica een voordelige prijs voor de reparatie. Kijk snel verder voor de verschillende mogelijkheden.

Over iPhone

De iPhone blijft zich continue ontwikkelen en verbeteren. Elke versie van de iPhone is net weer wat beter, sneller en mooier. Niet gek dus dat de echte liefhebber niet kan wachten tot er weer een nieuwe versie uitkomt. De mensen staan ‘s nachts in de rij om als eerste de nieuwste iPhones te bemachtigen en hebben er vaak veel geld voor over om deze vervolgens aan te schaffen. Zodra er een nieuwe iPhone wordt uitgebracht, zitten de mensen daarna alweer te speculeren over wanneer de nieuwe versie zou uitkomen. De nieuwste modellen van iPhone hebben een camera met drie lenzen: telefoto, groothoek en supergroothoek. De camera’s worden steeds beter en de foto’s die er gemaakt kunnen worden zijn dan ook steeds beter en scherper. Met name in het donker wordt het beeld steeds beter en ook tijdens snelle bewegingen is de iPhone in staat om het beeld scherp te stellen en daarmee scherpe foto’s te maken. Kortom: eigenlijk heeft de iPhone alles wat u zou willen en zijn de mogelijkheden met de iPhone eindeloos. 

Al direct na het lanceren van de eerste iPhone was de iPhone een succes. Wereldwijd werd de iPhone goed verkocht en daardoor bleef Apple de telefoon ook steeds verder ontwikkelen en nieuwe versies uitbrengen. De iPhone is de telefoon van het merk Apple, wat is opgericht in 1976 door drie heren, genaamd: Steve Jobs, Ronald Wayne en Steve Wozniak. De iPhone biedt gebruiksgemak en is vooral te herkennen aan het mooie design van de telefoon.

Wat zijn bekende iPhone reparaties?

Doordat er zoveel verschillende iPhones in omloop zijn, is de iPhone ook een telefoon die veel voorkomt tijdens de reparaties. We krijgen veel aanvragen binnen voor iPhone reparaties en wanneer u uw iPhone wilt laten repareren, dan bent u bij ServiceRight Elektronica aan het juiste adres! De schermreparatie is de reparatie die het meest voorkomt. Een scherm van een iPhone is vaak toch gevoelig en wanneer deze verkeerd valt, kan het scherm stuk gaan. Wij raden daarom ook aan om altijd een hoesje te gebruiken voor uw telefoon. Hierdoor verkleint u de kans op beschadigingen aan het scherm. Wanneer u toch het scherm moet laten repareren, dan kunt u dit zelf online inplannen. U geeft hierbij aan welke iPhone u heeft en welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Op basis hiervan ziet u een prijs en wanneer u hiermee akkoord gaat, kunt u deze ook direct inplannen op de gewenste datum. Wanneer u liever telefonisch een afspraak voor de reparatie wilt maken, is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken via de chat. Samen kunnen we dan de aanvraag doorlopen en de reparatie voor u inplannen. Naast de schermreparatie, zijn er nog meer reparaties voor uw iPhone mogelijk. Zo kan het bijvoorbeeld ook zijn dat u last heeft van waterschade of dat het moederbord stuk is. Wanneer u een kleine reparatie laat uitvoeren, kunt u wachten tot uw telefoon klaar is. Zo hoeft u niet zonder telefoon te zitten en kunt u weer snel gebruik maken van uw iPhone!

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw iPhone Reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw iPhone Reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke