Asus reparatie

Wat zijn de kosten voor een reparatie

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Reparatie voor Asus

Asus reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 - 1 uur per reparatie

Asus heeft een groot assortiment aan producten. Zo zijn er laptops, computers, tablets, monitoren en andere accessoires. Asus is een groot, bekend merk en bijna iedereen kent dit merk wel. Daarnaast zijn er ook veel mensen die een product hebben van Asus. Hoewel het een kwalitatief goed merk is, kan er helaas toch altijd iets gebeuren met het product waardoor het gerepareerd moet worden.

Asus reparatie

34,80 Vanaf prijs

29,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Asus reparatie

Wanneer u een Asus product wilt laten repareren, dan kunt u dit via ServiceRight Elektronica inplannen. Het is mogelijk om dit eenvoudig online te doen, maar u kunt ook telefonisch een afspraak inplannen voor uw reparatie. Geef van tevoren aan wat voor apparaat u wilt laten repareren en wat er volgens u defect is. Wij gaan voor u op zoek naar een monteur in de buurt die u kan helpen om het product weer helemaal in orde te maken!

Veelgestelde vragen over Asus reparatie

Wat zijn de kosten van Asus (tablet) scherm reparatie?

De kosten om een Asus (tablet) scherm reparatie te laten repareren, liggen tussen rond de €159. De exacte kosten kunnen verschillen op basis van het type apparaat dat u heeft. Tijdens het online boeken kunt u aangeven wat het exacte type is van uw apparaat om op basis daarvan de prijs te berekenen. Wanneer u dit via de chat met ons wilt bespreken, is dat ook mogelijk. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wij zullen dan, wanneer mogelijk, u voorzien van een prijs. Wanneer dit niet mogelijk is, zult u deze achteraf via een offerte van ons ontvangen. Naar aanleiding van de offerte kunt u aangeven of u de reparatie wilt laten uitvoeren.

Wanneer u uw scherm laat repareren, is het vaak mogelijk om dit gelijk te repareren. Hierdoor hoeft u niet zonder product te zitten en kunt u wachten op de reparatie. Vaak is het mogelijk om de reparatie binnen één uur uit te voeren. U kunt dus zelf tussendoor andere boodschappen doen of een boekje meenemen en wachten tot de reparatie klaar is. Het dagenlang zonder apparaat zitten is dus verleden tijd!

Het voordeel van het uit laten voeren van de reparatie via ServiceRight Elektronica is dat u altijd recht heeft op een gratis diagnose. Daarnaast ontvangt u altijd een vaste voordeelprijs. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica zijn allemaal erkende elektronica specialisten met het ICT-keurmerk. Hierdoor weet u zeker dat de reparatie goed uitgevoerd wordt, maar wel tegen een lage prijs. 

 Voor welke Asus apparaten kan ik bij jullie terecht voor reparatie?

U kunt bij ServiceRight Elektronica terecht voor de reparatie van elk product van Asus. Het maakt niet uit of het een tablet, laptop of telefoon betreft. De verschillende soorten hebben ook verschillende formaten. Zo zijn er bijvoorbeeld Asus laptops met een scherm van 13.3 inch, 15.6 inch of 17.3 inch. De verschillende formaten hebben ook invloed op de prijs en daarom is het ook belangrijk dat u van tevoren aangeeft om welk apparaat het exact gaat. Daarnaast zitten de verschillende producten ook anders in elkaar, maar dit is voor de monteurs van ServiceRight Elektronica geen enkel probleem!

De Asus laptops zijn er in verschillende modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Asus ZenBook en een Asus VivoBook. Ook de Asus TUF Gaming laptop is een optie! Binnen deze verschillende series, zijn er ook weer verschillende modellen beschikbaar. Asus bestaat al zoveel jaar, wat er voor gezorgd heeft dat zij al heel veel producten hebben kunnen ontwikkelen. 

Wat betreft de tablets heeft Asus ook al een grote lijst ontwikkeld. Enkele modellen zijn de Asus Zenpad 10 en de Asus Zenpad Z300. De telefoons van Asus zijn iets schaarser, maar ook hiervan zijn verschillende modellen. Zo is de Asus Zenfone 5 het meest populaire model telefoon van Asus. Het opzoeken van uw model kan vaak eenvoudig via de instellingen van uw telefoon. Wellicht heeft u ook nog de aankoopbon of de doos waarin uw apparaat geleverd werd. Hierop kunt u eigenlijk altijd het model terugvinden. Het weten van het model is noodzakelijk om zo de reparatie te kunnen inplannen.

In welke steden is men het meest op zoek?

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Asus reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Asus reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke