Computer reparatie

Bekijk de kosten van een computer reparatie

20%

Discount

47,40 Vanaf prijs

39,50   per uur

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Computer reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 2 uur per uur

Heeft uw computer een defect en wilt u uw computer laten repareren? Dan bent u bij ServiceRight Elektronica aan het juiste adres! De monteurs van ServiceRight zijn ervaren monteurs met vele jaren ervaring en altijd bij u in de buurt! U kunt dus altijd snel bij een monteur terecht bij u in de buurt en u kunt daarbij ook rekenen op vakkundige hulp.

Computer reparatie

47,40 Vanaf prijs

39,50 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 20% Korting

Computer reparatie

De monteurs kunnen elk defect van uw computer repareren en zullen u ook adviseren als het niet meer loont om de computer nog te repareren. Daarnaast is het ook mogelijk om een monteur met spoed aan te vragen, zodat u zo kort mogelijk zonder computer zit en u snel weer kunt werken op uw computer. Boek nu direct online uw monteur en plan een afspraak in op de datum dat het u uitkomt!

Wat zijn de kosten van computer (scherm) reparatie?

De kosten van computer scherm reparatie hangt af van het type computer dat u heeft. Een computerscherm moet apart aangeschaft worden en deze kosten worden vaak aan u doorberekend als u zelf nog niet in het bezit bent van een nieuw scherm. Het is ook voor u mogelijk om zelf een scherm aan te schaffen en met dit scherm naar de monteur te gaan. Wellicht heeft u nog eenzelfde soort scherm of heeft u er een goedkoop over kunnen nemen. Het installeren van een scherm kost vaak rond de €50, dit is dus exclusief de kosten van het scherm. Wanneer er ook nog een scherm moet worden aangeschaft, dan kunnen de kosten al gauw oplopen tot €150, afhankelijk van het type computer dat u heeft.

Naast scherm reparatie is het mogelijk om ook andere soorten reparaties te laten doen aan uw computer. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw computer getroffen is door een virus en u daardoor de computer niet of lastig kunt gebruiken. De monteurs van ServiceRight Elektronica kunnen de verschillende reparaties uitvoeren en daarbij ook het virus van uw computer verwijderen. Het is ook mogelijk dat de harde schijf van uw computer stuk gaat. Wellicht bent u gelijk bang dat alle gegevens weg zijn, maar dit is niet altijd het geval. In sommige gevallen zijn de gegevens nog te redden. De gegevens worden dan hersteld en daarnaast wordt er gelijk een nieuwe harde schijf geïnstalleerd. Maak snel een afspraak met de monteurs om te kijken wat er voor u mogelijk is!

Hoe weet ik wat er gerepareerd moet worden aan mijn computer?

In sommige gevallen weet u direct wat er aan uw computer gerepareerd moet worden. Dit weet u bijvoorbeeld als het scherm stuk is of als de melding op uw computer precies aangeeft wat er mis is. Vaak bij een harde schijf probleem geeft u computer dit al gelijk zelf aan. Of misschien weet u dat de computer niet meer aangaat of juist heel snel uitvalt. Zodra u deze problemen aangeeft bij de monteurs van ServiceRight Elektronica herkennen zij vaak wel wat er gerepareerd moet worden en kunnen zij dit direct voor u oplossen. Wanneer het nog onduidelijk is wat er precies gerepareerd moet worden, kan het zijn dat de monteurs eerst de computer willen bekijken om zo een goed oordeel te kunnen geven. Zodra ze de computer goed hebben kunnen bekijken, kunnen zij vervolgens de kosten aan u doorgeven. Daarna kunt u aangeven of u daarmee akkoord gaat of niet. Vaak is het nog wel de moeite om uw computer te laten repareren, maar wanneer dit niet zo is zal de monteur dit ook adviseren. Kortom: het is niet altijd direct duidelijk wat er gerepareerd moet worden, maar hier kunnen de monteurs u in adviseren zodra ze uw computer hebben kunnen bekijken. 

Hoe lang duurt het voordat mijn computer gerepareerd is?

Hoe lang het duurt voordat uw computer is gerepareerd, hangt af van het probleem met uw computer en hoeveel tijd de monteur heeft. In sommige gevallen kan de monteur gelijk aan de slag gaan met uw computer en in andere gevallen is het erg druk en zult u even moeten wachten. Het is ook mogelijk om een reparatie met spoed aan te vragen. In deze gevallen kunt u zo snel mogelijk geholpen worden, maar houdt u hierbij wel rekening met extra kosten vanwege de spoed service. Wanneer de computer een klein defect heeft dat de monteur snel kan verhelpen, dan kan het zelfs zo zijn dat u kunt wachten op de reparatie en vertrekt u weer samen met uw computer van de monteur naar huis of naar uw werk. Wanneer het zo is dat de monteur toch iets langer de tijd nodig heeft dan zal de reparatie enkele werkdagen in beslag nemen. In de meeste gevallen zal u de computer niet langer dan een week kwijt zijn. De monteurs kunnen vaak snel voor u aan de slag en zo hoeft u nooit lang zonder uw computer te zitten. Wel zo fijn als u uw computer hard nodig heeft en eigenlijk niet zonder kunt. 

Doet ServiceRight Elektronica ook aan computerreparatie aan huis?

Het is ook mogelijk om computerreparatie aan huis te krijgen. Dit is echter niet standaard en dient u apart aan te geven. Er zijn enkele monteurs beschikbaar die de reparatie ook aan huis kan uitvoeren en deze moeten op dat moment dat u het wenst ook wel beschikbaar zijn. Daarnaast moet u rekening houden met extra kosten wanneer een monteur bij u aan huis moet komen. Het is een uitkomst als de monteur aan huis kan komen wanneer u geen vervoer hebt of wanneer het voor u lastig is om het huis te verlaten. In dit soort gevallen is het erg fijn als de monteur aan huis kan komen en de computer reparatie kan uitvoeren voor u. Wanneer u dit wenst zullen wij ook altijd onze uiterste best voor u doen om een monteur te vinden die bij u aan huis kan komen. Het maakt niet uit welke reparatie er uitgevoerd moet worden, maar voor elke reparatie kan de monteur bij u aan huis komen. Daarnaast is het ook mogelijk om de monteur op een andere locatie te laten komen dan aan huis. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er op kantoor problemen zijn met de computers en wanneer het meerdere computers betreft, is het voor de monteur ook handiger om bij u op locatie te komen omdat ze dan alle computers tegelijk op dezelfde locatie hebben. Zo kan het probleem van alle computers in één keer worden verholpen. Via ServiceRight Elektronica betaalt u geen voorrijkosten, dus dat is nog eens een extra voordeel die u ontvangt als u nu gelijk online de computer reparatie inplant! 

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica computer reparatie?

ServiceRight Elektronica biedt reparaties voor elk soort merk computer. Het maakt voor de monteurs niet uit welk merk de computer heeft. Dit kan een Apple zijn, maar ook een Dell, HP, Acer, Lenovo, Sony, Samsung of Asus. Daarnaast is er nog een hele lijst met verschillende computermerken waarvoor er reparaties uitgevoerd kunnen worden. Geef bij het boeken van uw reparatie wel door welk merk computer de reparatie betreft. Zo kunnen wij op zoek gaan naar de monteur die gespecialiseerd is in het repareren van uw merk computer en zo kunnen we ervoor zorgen dat de computer vakkundig en met veel ervaring gerepareerd wordt en u snel weer gebruik kunt maken van uw computer. Zelfs de computers van merken die heel weinig voorkomen kunnen gerepareerd worden via de monteurs van ServiceRight Elektronica. Kijk snel verder voor de mogelijkheden of boek de reparatie direct online via de tool op de website!

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Computer reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Computer reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke