Laptop reparatie

Bekijk de kosten van een laptop reparatie

20%

Discount

35,40 Vanaf prijs

29,50   per uur

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een laptop repareren?

Laptop reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 2 uur per reparatie

Bent u net lekker aan het werk, begeeft uw laptop het. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend, want misschien heeft u uw laptop wel nodig voor uw werk of staan er allerlei dierbare foto’s op die u net wilde laten afdrukken. Wat de reden ook is: wanneer de laptop niet meer werkt, is dit altijd vervelend. Bij ServiceRight Elektronica zijn er verschillende specialisten aangesloten die u kunnen helpen bij het repareren van uw laptop.

Laptop reparatie

35,40 Vanaf prijs

29,50 per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 20% Korting

Laptop reparatie

Vaak kunnen deze specialisten het probleem snel voor u verhelpen zodat u snel weer kunt werken op uw laptop en verder kunt waar u mee bezig was. Zodra de monteurs de laptop goed kunnen bekijken, kunnen ze ook aangeven wat ze denken dat er mis is en wat de kosten zullen zijn om dit te laten repareren. Wanneer het probleem van tevoren al duidelijk is, kunnen de monteurs hier ook alvast een inschatting voor maken.

Veelgestelde vragen over een laptop reparatie

Wat zijn de kosten van laptop (scherm) reparatie?

Wanneer het scherm van de laptop stuk is, werkt dit niet prettig. Het kan ook zelfs zo erg zijn dat de laptop helemaal niet meer bruikbaar is doordat het scherm stuk is. Wanneer een scherm vervangen moet worden, kunt u ongeveer rekening houden met €250. De kosten zijn wel van een aantal factoren afhankelijk. Zo is de prijs bijvoorbeeld afhankelijk van het merk laptop dat u heeft. Vaak is een Apple-reparatie duurder dan een ander merk laptop. Wanneer u enkel een nieuw scherm wilt kopen, liggen de kosten vaak rond de €100 terwijl de schermen voor een Apple vaker rond de €200 liggen. In dit geval heeft u alleen het scherm en het scherm moet dan ook nog worden geïnstalleerd. Wanneer u hier een monteur voor inschakelt, dan kunt u dus rekening houden met ongeveer €250 en wanneer dit voor een Apple is, zal dit eerder rond de €300 liggen. Het is dus niet erg goedkoop om een scherm te laten repareren, maar het blijft vaak wel goedkoper dan een volledig nieuwe laptop kopen. Helemaal als de laptop verder nog helemaal in orde is, is het zonde om een nieuwe laptop te moeten kopen als alleen het scherm kapot is. 

Wanneer u twijfelt of het loont om het scherm te laten repareren, kunnen de monteurs altijd eerst kijken naar de mogelijkheden om het scherm te vervangen. Zij zullen u vervolgens advies geven of het nog mogelijk is om het scherm te vervangen of dat er andere maatregelen nodig zijn.

Wat zijn de voordelen van een laptop reparatie via ServiceRight?

Voordelen van een laptop reparatie via ServiceRight
Zoals eerder vermeld kunt u bij ServiceRight voor al uw laptop problemen terecht. Door de kiezen voor laptop reparatie bij Serviceright profiteert u van diverse voordelen. 

 • Garantie op uw reparatie
 • Wij werken op de locatie van uw wens, dus ook gewoon bij u thuis
 • Een zeer scherpe prijs en snelle service
 • Vriendelijke en vakbekwame reparateurs
 • U profiteert van de hoge service die wij leveren, ook na uw reparatie staan wij nog voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden

Wanneer zou ik een laptop reparatie moeten laten uitvoeren?

U zou uw laptop kunnen repareren wanneer:

 • Windows werkt langzaam of start niet meer op
 • Internet of E-mail functioneert niet naar behoren, of u krijgt veel spam binnen
 • Uw laptop start wel op, maar u ziet niets meer op het scherm 
 • De laptop blijft continue opnieuw opstarten
 • Printen werkt niet meer
 • De laptop valt uit tijdens het werken
 • Bepaalde programma’s werken niet meer
 • De accu is continu leeg

Dit is slechts een beperkt scala aan problemen waarbij wij onze diensten aan kunnen bieden. Uiteraard zijn er veel meer problemen waar u met uw laptop tegenaan kunt lopen. Neem in dat geval contact met ons op, ServiceRight vindt altijd een passende en voordelige oplossing voor u. 

Hoe weet ik wat er gerepareerd moet worden aan mijn laptop?

Werkt uw laptop niet meer naar behoren, maar weet u niet wat er precies aan de hand is? Dan kunt u ook eerst de laptop laten bekijken zodat de monteur kan beoordelen wat er met de laptop aan de hand is en wat er gedaan moet worden om de reparatie goed te kunnen uitvoeren. Zodra deze analyse is gedaan, kunnen door de monteur ook de kosten vastgesteld worden. Voordat de monteur verder aan de slag gaat, kunt u zelf kiezen of u inderdaad wilt dat de laptop gerepareerd wordt of dat u er toch voor kiest om bijvoorbeeld een nieuwe laptop aan te schaffen. 

Voordat u een monteur inschakelt, kunt u ook eerst nog controleren of u nog garantie heeft. Wellicht valt de reparatie nog onder de garantie en dat scheelt u natuurlijk weer kosten! Als de reparatie niet meer onder de garantie valt, kunt u een van de monteurs via ServiceRight Elektronica inschakelen. Daarnaast is er een onderscheid tussen makkelijke en moeilijke reparaties. Bij de makkelijke reparaties is het meestal ook duidelijk wat er aan de hand is. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat de laptop niet meer goed oplaadt of een scherm vervangen. Wanneer het een lastige opdracht is, zoals bijvoorbeeld defecte aansluitingen, dan raden we aan om een specialist in te schakelen. De specialist kan dit goed uitvoeren en zorgt ervoor dat de laptop na de reparatie weer goed te gebruiken is. Boek nu direct online uw monteur en maak een afspraak om de laptop te repareren. 

Hoe lang duurt het voordat mijn laptop gerepareerd is?

De duur van de reparatie hangt af van de reparatie die er uitgevoerd moet worden. Wanneer het een kleine reparatie betreft, kunt u er soms op wachten. Monteurs zullen dan gelijk aan de slag gaan en repareren de laptop terwijl u wacht. Het kan ook zijn dat het wat langer duurt, maar eigenlijk is dit maximaal 2 werkdagen. Wanneer u de laptop terug moet sturen naar de leverancier, duurt het vaak wel langer. In dit geval kunt u rekening houden met een aantal weken. Wij raden u daarom ook aan om een monteur in te schakelen via ServiceRight Elektronica. Dit gaat vaak een stuk sneller! Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en kunt u snel weer gebruik maken van uw laptop. De monteur kunt u van tevoren aangeven wat de duur zal zijn van de reparatie zodat u daar rekening mee kunt houden.

Hoe kan ik laptop reparatie voorkomen?

Het beste zou uiteraard zijn om helemaal geen reparatie te hoeven laten uitvoeren. Zorg daarom dat u alle updates blijft uitvoeren en dat u voorzichtig omgaat met de laptop. Het is het beste om de laptop altijd in een hoes te vervoeren en de snoeren goed op te bergen. Klikt u ook foutmeldingen niet weg, maar probeer deze altijd direct op te lossen of schakel iemand in die foutmeldingen voor u kan oplossen. Door dit allemaal goed bij te houden, beperkt u de kans om een reparatie te voorkomen. Een reparatie is helaas nooit helemaal uit te sluiten. Het kan altijd voorkomen dat er een reparatie onverwachts nodig is. Schakel in dat geval een monteur in via ServiceRight Elektronica om u verder te helpen met de reparatie. Boek nu online uw afspraak om de reparatie te laten uitvoeren!

Daarnaast is het belangrijk dat wanneer er een reparatie gedaan moet worden, dit gelijk wordt gedaan. Wanneer de reparatie niet gelijk uitgevoerd wordt, kan de schade verder oplopen waardoor u nog meer kosten zult moeten maken. Stel daarom de reparaties nooit uit, maar laat een defect direct oplossen. Hiermee voorkomt u hoger oplopende kosten en kunt u de laptop vaak ook sneller weer gebruiken.

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica laptop reparatie?

Bij ServiceRight Elektronica kunt u terecht voor reparaties aan elk soort laptop. Het maakt niet uit van welk merk de laptop is. Dit kan dus HP, Apple, Lenovo, Acer, Dell, Samsung, Sony of Asus zijn. Er zijn nog een tal van merken die er zijn en ook voor alle andere merken kunnen wij een reparatie voor u inplannen. Doordat er bij ServiceRight Elektronica verschillende specialisten zijn aangesloten, is het mogelijk om voor al deze merken een reparatie in te plannen. De meeste monteurs hebben ervaring in verschillende merken en wanneer het een specifiek probleem is, zorgen we ervoor dat we de juiste monteur aan u toewijzen die gespecialiseerd is in het merk met het bijbehorende probleem. Wat vaak voorkomt, is dat er voor Apple specifieke monteurs beschikbaar zijn omdat dit een eigen systeem is dat afwijkt van andere. Boek nu direct online uw monteur en wij zoeken voor uw klus de monteur uit de buurt die het beste uw probleem kan verhelpen!

In welke steden is laptop reparatie het meest gezocht?

Gerelateerde diensten

Heeft uw computer een defect en wilt u uw computer laten repareren? Dan bent u bij ServiceRight Elektronica aan het juiste adres! De monteurs van...

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Laptop reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Laptop reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke