TV reparatie

Bekijk de kosten van een tv reparatie

20%

Discount

82,80 Vanaf prijs

69,-

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

TV reparatie

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur per reparatie

Vaak merkt u pas wanneer u iets niet meer kan gebruiken, hoe vaak u eigenlijk gebruik maakt van datgene. Een TV is daar een goed voorbeeld van. Wanneer u thuiskomt van een lange dag werken en u wilt nog even ontspannen voor de TV, is het vervelend wanneer deze stuk is. Als de TV stuk is, dan kunt u deze laten repareren door een van de monteurs van ServiceRight Elektronica.

TV reparatie

82,80 Vanaf prijs

69,-

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief onderzoekskosten

Inclusief 20% Korting

TV reparatie

Het kan bijvoorbeeld zijn dat de TV niet meer aangaat, het geluid stuk is van de TV of dat het beeld erg vaag is of maar voor de helft zichtbaar is. In al deze gevallen is het aan te raden om een monteur in te schakelen, want vaak zijn deze defecten nog goed op te lossen zodat u snel weer kunt genieten van uw TV. Boek nu direct online uw afspraak met uw monteur en we plannen de reparatie zo snel mogelijk voor u in!

Wat zijn de kosten van TV (scherm) reparatie?

De kosten van TV-reparatie hangen af van wat er precies gerepareerd moet worden. De monteurs zullen eerst uw TV bekijken en aangeven wat er precies gerepareerd moet worden. Hierbij ontvangt u dan ook direct een overzicht van de kosten. Wanneer u hiermee akkoord gaat, zal de monteur direct aan de slag gaan om de reparatie aan uw TV uit te voeren. Wanneer u hier niet mee akkoord gaat, betaalt u meestal wel kosten die gemaakt zijn door de monteur om het onderzoek uit te voeren. Meestal liggen de kosten van een TV-reparatie rond de €100. Het is altijd aan te raden wanneer u een TV-reparatie uit moet laten voeren, om te onderzoeken bij de verzekeringsdienst of u de reparatie bij hen kan declareren.  De kosten voor het repareren van een TV scherm, kunt u rekenen op kosten tussen de €100 en €200. Houd er altijd rekening mee dat dit richtprijzen zijn. Om een exacte prijs door te kunnen geven, kunt u tijdens het online boeken aangeven wat het merk is van uw TV, wat het formaat is en wat het defect precies is. Op basis van deze gegevens kunnen wij samen met de monteurs u een scherpe prijs aanbieden. 

Het voordeel als u de reparatie laat uitvoeren via ServiceRight Elektronica is dat u kunt rekenen op een vakkundige reparatie en daarnaast ontvangt u ook garantie via de monteurs die de reparatie hebben uitgevoerd. Hierdoor bent u er zeker van dat de reparatie goed wordt uitgevoerd en u weer met plezier TV kunt kijken.

Doet ServiceRight Elektronica ook TV reparatie aan huis?

Het is inderdaad mogelijk om de TV-reparatie aan huis te laten uitvoeren. Het kan lastig zijn om de TV te vervoeren en daarbij loopt de TV ook kans op verdere defecten wanneer deze vervoerd moet worden. Het is daarom beter om de TV-reparatie aan huis uit te voeren. De monteurs van ServiceRight Elektronica zullen bij u aan huis komen zodat zij de TV kunnen onderzoeken en wanneer mogelijk ook direct repareren. Het voordeel hiervan is ook dat de monteur direct kan zien of de TV het weer naar behoren doet of niet. Zo niet, dan kan de monteur verder op zoek gaan naar het defect om alsnog het probleem te verhelpen. Zodra de TV het weer doet, staat deze direct op de plek waar hij hoort te staan en kunt u dus ook gelijk weer genieten van uw favoriete TV-programma! Dat is wel zo fijn als u thuiskomt na een lange dag en even wilt ontspannen.

Voor een TV-reparatie aan huis kunt u direct online een afspraak maken, maar het is ook mogelijk om via de chat contact op te nemen. U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Wij zullen u dan helpen met het direct maken van een afspraak zodat uw TV zo snel mogelijk gerepareerd kan worden op de datum naar uw keuze. Uw TV wordt vervolgens gerepareerd door ervaren monteurs die vakkundig naar uw TV zullen kijken en deze repareren wanneer dit mogelijk is! 

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica TV reparatie?

De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen uw TV van elk merk repareren. Er zijn TV’s van veel verschillende merken, maar geen enkel merk is een probleem voor de monteurs. Zo kunnen zij reparaties uitvoeren voor merken zoals: Samsung, Philips, Sony, Panasonic, Vestel, LG, Loewe en Medion. Ook elk ander merk kan gerepareerd worden door de monteurs. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica hebben veel ervaring in het repareren van TV’s en de problemen zijn vaak eenvoudig te herkennen voor de monteurs, ongeacht van welk merk de TV is. Dit zorgt ervoor dat de reparaties vaak snel uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast ontvangt u via de monteurs van ServiceRight Elektronica ook garantie op het afgeleverde werk. Zo kunt u er zeker van zijn dat u goed werk geleverd krijgt en u weer de komende tijd kunt genieten van uw TV. Tevens zullen de monteurs de TV altijd testen om er zeker van te zijn dat het probleem is verholpen.

In welke steden is men het meest op zoek naar TV-reparatie?

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw TV reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw TV reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke