Htc Reparatie

Bekijk de kosten van een HTC reparatie

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een HTC Reparatie?

The average duration of this service: Tussen 0,5 - 1 uur per reparatie

Heeft uw HTC-apparaat een reparatie nodig? Regel dit eenvoudig en snel via ServiceRight Elektronica! Er kunnen verschillende problemen zijn met uw HTC-apparaat waarvoor u een reparatie wilt inplannen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw HTC-telefoon problemen ervaart en dat u een scherm wilt laten vervangen, de accu wilt laten vervangen of dat u het moederbord wilt laten vervangen. Voor al deze zaken kunt u terecht bij ServiceRight Elektronica.

Htc Reparatie

34,80 Vanaf prijs

29,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Geef eenvoudig aan om welk apparaat het gaat en wat er defect is. Vervolgens geeft u uw locatie aan en de datum waarop u de reparatie wilt laten uitvoeren. Op basis van deze gegevens gaan wij voor u aan de slag en zoeken we monteur bij u in de buurt die de reparatie voor u kan laten uitvoeren. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een diagnose te laten uitvoeren. Een diagnose is volledig gratis! 

Veelgestelde over een HTC reparatie

Wat zijn de kosten van HTC-scherm reparatie? 

Het repareren van een HTC-scherm kost ongeveer €100. De exacte kosten hangen af van het type telefoon dat u heeft. HTC heeft namelijk verschillende series en modellen en elk model heeft weer zijn eigen prijs. Wanneer u aangeeft om welk model HTC-telefoon het gaat, kunnen wij u van tevoren voorzien van een prijs. Wanneer u niet exact weet welk model HTC-telefoon u heeft, kunnen wij u voorzien van een indicatie en kan de monteur op locatie de exacte prijs aan u doorgeven. Zodra u de prijs heeft doorgekregen, kunt u aangeven of u het scherm inderdaad wilt laten vervangen. De monteur kan op dat moment direct voor u aan de slag gaan! 

Het repareren van een HTC-scherm kan erg snel gebeuren. Binnen 30 minuten kan de volledige reparatie al uitgevoerd zijn en dat betekent dat u kunt wachten tot de reparatie klaar is! Hierdoor hoeft u niet lang zonder telefoon te zitten en kunt u vrijwel direct weer gebruik maken van uw HTC-telefoon. Dit is dus heel anders dan wanneer u uw telefoon naar de leverancier terugstuurd. Vaak moet deze opgestuurd worden, duurt het aantal dagen voordat de telefoon gemaakt kan worden en moet de telefoon daarna weer teruggestuurd worden. Dit zorgt er voor dat het zomaar kan zijn dat u uw telefoon een aantal dagen of soms zelfs weken moet missen. Tegenwoordig is dat natuurlijk bijna niet meer voor te stellen en wij staan ook juist voor een snelle, goede en voordelige reparatie. 

 Voor welke HTC-apparaten kan ik bij jullie terecht voor reparatie?

Bij HTC denkt u misschien als eerst aan een HTC-telefoon. De HTC-telefoon is ook wel het apparaat dat het meest bekend is en het meest voorkomt, maar toch heeft HTC meerdere apparaten. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook de HTC-Hub. Dit apparaat zorgt ervoor dat streamen van video’s, gamen en sneller netwerken mogelijk is in verschillende omgevingen. Een erg handig apparaat die ook steeds meer terug te vinden is op verschillende kantoorlocaties, maar ook in de thuisomgeving! Wanneer hier een defect in is ontstaan, dan kunt u ook terecht bij ServiceRight Elektronica. 

Naast de HTC-Hub, is het apparaat dat het meest bekend is van de HTC uiteraard de HTC-telefoon. De HTC-telefoons zijn er in verschillende modellen. De modellen die er onder andere zijn, zijn: HTC U12 life, HTC U12+ en HTC Desire 12. Deze uitvoeringen zijn er ook van de HTC U11. Elke telefoon van HTC heeft zijn eigen specificaties en moet ook op andere manier gerepareerd worden. Dit komt onder andere al tot uiting bij de schermen van de HTC-telefoons. Doordat elke telefoon van HTC een ander scherm heeft, moet er ook een ander scherm tijdens de reparatie gebruikt worden. Hierdoor verschillen de kosten ook binnen de HTC-telefoon reparaties. 

Heeft u een HTC-apparaat dat gerepareerd moet worden? Vul dan nu de volledige boekingsmodule in en wij zullen voor u aan de slag gaan om een reparatie in te plannen bij een monteur bij u in de buurt. Wanneer u liever via de chat een afspraak wilt maken, is dat uiteraard ook mogelijk. Op werkdagen kunt u ons tussen 09:00 en 18:00 bereiken.

HTC reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Htc Reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Htc Reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke