Nokia reparatie

Hoeveel kost een Nokia reparatie

20%

Discount

34,80 Vanaf prijs

29,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Reparaties voor een Nokia

Nokia reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

Heeft u een Nokia en moet deze gerepareerd worden? Dan kunt u bij ServiceRight Elektronica terecht! Is bijvoorbeeld uw scherm stuk of werkt het apparaat niet meer naar behoren? U kunt de Nokia-reparatie zelf online inplannen of u kunt op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur bereiken via de chat.

Nokia reparatie

34,80 Vanaf prijs

29,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Nokia reparatie

Er zit altijd een erkend elektronicabedrijf in de buurt die uw apparaat kan repareren. U kiest zelf een datum en een tijdstip waarop u wilt dat de reparatie uitgevoerd wordt. Wanneer er een simpele reparatie uitgevoerd moet worden, kunt u wachten op de reparatie. Zo hoeft u niet lang zonder apparaat te zitten! Wanneer het een reparatie is die langer duurt, zal deze binnen enkele dagen gereed zijn. Wanneer u de afspraak inplant, kunnen wij u aangeven of wij verwachten of u het apparaat ook gelijk weer mee kan nemen.

Veelgestelde vragen Nokia reparatie

Wat zijn de kosten van Nokia schermreparatie?

De kosten van een schermreparatie van uw Nokia hangen af van de exacte telefoon die u heeft. De verschillende Nokia’s hebben namelijk ook een ander scherm, waarvan de kosten ook verschillen. U kunt rekenen op een gemiddelde prijs van €130, afhankelijk van uw type Nokia. Wanneer u een exacte prijsberekening wilt, kunt u dit aanvragen via de online tool. U kunt hierbij aangeven wat de reparatie moet zijn en welk type telefoon u heeft. Op basis hiervan kunnen wij u een tarief tonen. Wanneer het voor ons niet mogelijk is om u direct een prijs te geven, dan kunnen wij u achteraf een offerte toesturen en kunt naar aanleiding van de offerte bepalen of u gebruik wilt maken van de reparatie of niet. 

Het kan ook zijn dat uw apparaat defect is, maar u niet precies weet wat er mis is met het apparaat. Via ServiceRight Elektronica ontvangt u altijd een gratis diagnose voor al uw elektronische apparaten. Naar aanleiding van deze diagnose kunnen de reparateurs vervolgens aangeven wat er mis is met uw apparaat en wat de kosten zullen zijn om dit te laten repareren. Na de diagnose kunt u vervolgens zelf aangeven of u wilt dat het apparaat gerepareerd wordt of dat u het apparaat defect weer mee terug neemt. Via ServiceRight Elektronica profiteert u daarnaast altijd van gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk. Kortom: via ServiceRight Elektronica heeft u altijd veel voordeel en ontvangt u altijd een voordelige prijs. 

 Voor welke Nokia apparaten kan ik bij jullie terecht voor reparatie?

Het is mogelijk om elk Nokia-apparaat door een elektronicabedrijf te laten repareren via ServiceRight Elektronica. Of het nou gaat om een Nokia Lumia 610, Nokia Lumia 650, Nokia Lumia 720 of een Nokia Lumia 1520. Dit maakt voor de ruim 900 elektronica reparateurs die landelijk zijn aangesloten niet uit. Elke type Nokia kan worden gerepareerd. Doordat er zoveel reparateurs zijn aangesloten, zit er altijd een bij u in de buurt die u kan helpen met de reparatie. 

Hoewel de Nokia-telefoon het product is die het meest wordt gerepareerd wordt via ServiceRight Elektronica, heeft Nokia nog veel meer producten geproduceerd. Nokia heeft niet alleen telefoons die gerepareerd kunnen worden. Er zijn ook andere apparaten van Nokia zoals een digitale weegschaal en smartwatches. Doordat al die andere apparaten ook stuk kunnen gaan, kunnen deze ook gerepareerd worden. Geef tijdens het boeken aan om welk product het gaat, zodat wij de juiste monteur voor u kunnen inschakelen. Er zijn namelijk verschillende specialisten aangesloten bij ServiceRight Elektronica die ook gespecialiseerd zijn in verschillende apparaten. Zo zijn er specialisten gericht op telefoons, maar ook bijvoorbeeld op laptops. Daarom is het belangrijk dat wij van tevoren weten om welk product het gaat.

Kortom: heeft u een Nokia-apparaat dat gerepareerd moet worden, ongeacht wat voor apparaat het betreft, plan nu uw reparatie in via ServiceRight Elektronica en wij zorgen er samen met de monteurs voor dat uw apparaat weer helemaal goed werkt en u weer met plezier gebruik kunt maken van het apparaat! 

Nokia reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Nokia reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Nokia reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke