Samsung Galaxy reparatie

20%

Discount

46,80 Vanaf prijs

39,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

De Samsung Galaxy is een erg populaire serie binnen de Samsung-telefoons! Wanneer iemand kiest voor een Samsung-telefoon, dan is de kans groot dat deze binnen de Samsung Galaxy serie valt. Binnen de Galaxy serie zijn er veel verschillende modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld de Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A en Galaxy M. Binnen deze verschillende modellen zijn er ook weer verschillende telefoons. Bijvoorbeeld binnen de Samsung Galaxy S bestaat er de S7, S8, S9 en S10. Er zijn dus erg veel verschillende telefoons van Samsung Galaxy en zo is er voor iedereen wat wils! Het is volledig afhankelijk van wat uw wensen zijn, welke telefoon het best bij u past. Wanneer u op zoek bent naar het nieuwste van het nieuwste, dan kunt u uiteraard ook voor de nieuwste Samsung Galaxy gaan.

Samsung Galaxy reparatie

46,80 Vanaf prijs

39,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Wanneer het u erom gaat dat de standaard functies van de telefoon werken, maar u hoeft niet per se de nieuwste: dan is het voordeliger om voor een ouder model te gaan. Deze modellen zijn vaak ook erg goed, maar net wat voordeliger dan de nieuwste modellen. Een mooi voordeel van de Samsung Galaxy is dat de meeste varianten waterdicht zijn voor wel 30 minuten! Hierdoor kunt u ook onder water mooie foto’s maken en de herinneringen vastleggen. 

Wanneer u in het bezit bent van een Samsung Galaxy en deze is defect, dan kunt u een reparatie inplannen. Via ServiceRight Elektronica kunt u eenvoudig een reparatie voor uw Samsung Galaxy inplannen. De reparaties die u wilt inplannen, kunt u telefonisch of online inplannen. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen u helpen bij een reparatie van uw Samsung Galaxy. Zij zorgen er graag voor dat u weer kunt genieten van uw telefoon en u uw telefoon weer zonder problemen kunt gebruiken.

Over Samsung Galaxy

De Samsung Galaxy is er in verschillende modellen. Wanneer u op zoek bent naar een Samsung Galaxy, dan kunt u het best als eerst bepalen wat er voor u belangrijk is. Wat wilt u dat de telefoon goed kan en wat is er voor u minder belangrijk? Zo zijn er twee belangrijke factoren: Als eerst de software. Naar welke versie van de software gaat uw voorkeur en welk besturingssysteem zou u willen? Daarnaast kan ook het uiterlijk van de telefoon erg belangrijk zijn. Heeft u de voorkeur voor een bepaalde kleur van de telefoon? Er bestaan bijvoorbeeld witte, zwarte of roze Samsung Galaxy’s. Wanneer u al deze keuzes heeft kunnen maken, wordt de keuze voor een nieuwe telefoon ook al een stuk makkelijker, omdat u precies weet wat u wilt. Voor iedereen is er een geschikte Samsung Galaxy te vinden! Aan de hand van deze gegevens kunt u vervolgens de beste keuze maken voor uw telefoon. 

Wanneer u eenmaal een Samsung Galaxy heeft aangeschaft, moet u hier voorzichtig mee omgaan. Het is uiteraard zonde als deze beschadigd of snel kapot gaat. Bewaar uw telefoon daarom altijd in een hoesje zodat deze zo goed mogelijk beschermd wordt. Mocht het toch voorkomen dat uw telefoon kapot gaat, dan kunt u deze laten repareren via ServiceRight Elektronica. Of het nou gaat om een scherm dat gebroken is of uw camera die niet meer werkt, de monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen u helpen bij de verschillende reparaties van uw Samsung Galaxy telefoon.

Wat zijn bekende Samsung Galaxy reparaties?

Het is uiteraard nooit leuk wanneer uw Samsung Galaxy gerepareerd moet worden. U wilt uw telefoon niet hoeven missen en het is vervelend als u uw telefoon niet kunt gebruiken. Wanneer u uw telefoon snel wilt laten maken, bent u bij ServiceRight Elektronica aan het goede adres! Bij ServiceRight Elektronica zijn meer dan 700 erkende monteurs aangesloten die u kunnen helpen met de reparatie van uw telefoon. Er zijn verschillende reparaties die uitgevoerd kunnen worden. De meest voorkomende reparatie is de schermreparatie. Wanneer uw telefoon net verkeerd valt, kan het scherm stuk gaan. Een schermreparatie is gelukkig eenvoudig en snel te vervangen. Wanneer u uw scherm wilt laten repareren van uw Samsung Galaxy, dan is het vaak mogelijk te wachten op uw telefoon. Zo hoeft u niet zonder telefoon te zitten en kunt u direct uw telefoon weer gebruiken. Andere reparaties die veel voorkomen zijn onder andere waterschade en het moederbord repareren. Hoewel de meeste Samsung Galaxy’s waterdicht zijn voor een bepaalde tijd en diepte, kan het toch zijn dat er waterschade ontstaat. Wanneer u dit wilt laten repareren, kunt u de reparatie via ServiceRight Elektronica laten uitvoeren. Andere reparaties kunnen zijn: batterij vervangen, homeknop vervangen, microfoon reparatie, camera reparatie etc. Wanneer u de kosten wilt weten voor deze reparaties, kunt u online de reparatie inboeken. U ziet dan direct de prijs van de reparatie. Als de kosten niet direct berekend kunnen worden, dan ontvangt u achteraf een offerte via de mail. Via ServiceRight Elektronica ontvangt u altijd een voordeelprijs en kunt u dus profiteren van een voordelige, kwalitatieve reparatie.

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Samsung Galaxy reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Samsung Galaxy reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke