Tablet reparatie

20%

Discount

79,- Vanaf prijs

66,-

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Tablet reparatie

Een tablet is vaak handig om overal mee naar toe te nemen. Hij kleiner en lichter dan een laptop, maar groter dan een telefoon waardoor u er goed op kunt werken. Daarnaast wordt een tablet ook vaak gebruikt door kinderen om bijvoorbeeld filmpjes te kijken als ze onderweg zijn. Een tablet is echter wel heel gevoelig en kan natuurlijk stuk gaan. In dat geval moet er een tablet reparatie worden uitgevoerd.

Tablet reparatie

Vanaf prijs

,

Tablet reparatie

Bij ServiceRight Elektronica kunt u terecht voor een monteur die uw tablet voordelig, snel en vakkundig kan repareren. Wanneer het een kleine reparatie betreft, kan de reparatie vaak uitgevoerd worden terwijl u wacht. Zo kunt u direct weer gebruik maken van uw tablet. Wanneer het een grote reparatie betreft of wanneer de monteur het te druk heeft, kan de reparatie vaak wel binnen enkele werkdagen worden afgerond.

Wat zijn de kosten van tablet (scherm) reparatie?

De kosten van uw tablet reparatie hangen af van de reparatie die er uitgevoerd moet worden. Naast de reparatie die uitgevoerd moet worden, hangt het ook af van het merk van uw tablet. Vaak zijn de kosten van een reparatie aan een iPad duurder dan wanneer het gaat om een ander merk tablet. Wanneer uw scherm vervangen moet worden van uw tablet, kunt u rekening houden met een prijs tussen de €100 en €200. Overige reparaties gaan vaak vanaf €70. Wanneer de monteur aan de slag gaat met de tablet, kunnen zij vaak van te voren al een prijs doorgeven. Op basis van die prijs kunt u daarna aangeven of u daadwerkelijk wilt dat de reparatie uitgevoerd wordt. Wanneer het niet mogelijk is om van te voren al een prijs door te geven, zullen de monteurs eerst de tablet onderzoeken en daarna een prijs aan u doorgeven. Aan de hand van deze prijs kunt u vervolgens aangeven of u wel of niet de reparatie wilt laten uitvoeren. Wanneer u akkoord gaat, zullen zij direct aan de slag gaan om de tablet te repareren en anders krijgt u de tablet terug zonder dat deze is gerepareerd. 

De goedkoopste reparatie is vaak wanneer de accu vervangen moet worden. Dit kan tegen een voordelig tarief en u kunt daarna weer goed gebruik maken van uw tablet zonder dat deze snel leeg gaat of niet werkt zonder opgeladen te worden en met een goed werkend scherm! Dat is het voordeel van de service van ServiceRight Elektronica. 

Hoe weet ik wat er gerepareerd moet worden aan mijn tablet?

Het is vaak lastig om van te voren exact aan te geven wat er precies gerepareerd moet worden aan een tablet. Wanneer er een probleem door u wordt doorgegeven, kan het zijn dat de monteur direct al weet wat het probleem is en wat er gerepareerd moet worden. Wanneer het probleem al direct duidelijk is, zullen de monteurs dit ook gelijk aan u doorgeven. Wanneer er eerst gekeken moet worden naar de tablet, zal de monteur na afloop met u delen wat er precies gerepareerd moest worden. In sommige gevallen is het erg duidelijk wat er gerepareerd moet worden en bestaat er geen twijfel. Dit is bijvoorbeeld wanneer het scherm stuk is. In dat geval is het duidelijk dat er een nieuw scherm op de tablet geplaatst moet worden en het oude scherm verwijderd moet worden. In zulke gevallen kan er ook direct een prijs worden gegeven door de monteurs. Een ander veelvoorkomend probleem is dat de homeknop van de tablet het niet meer doet of dat er hard gedrukt moet worden op de knop zodat deze weer gaat werken. Daarnaast is het veel voorkomend dat de tablet niet meer goed oplaad en daardoor alleen nog aan de lader gebruikt kan worden of juist heel snel leeg gaat. In zulke gevallen weten de monteurs u vaak direct te vertellen wat er gerepareerd moet worden en komt u dus niet voor verrassingen te staan! Na onderzoek weten de monteurs het zeker en kunnen zij aan de slag gaan met de reparatie van uw tablet.

Hoe lang duurt het voordat mijn tablet gerepareerd is?

 

In sommige gevallen is het zo dat u kunt wachten op de reparatie van uw tablet. U kunt dan direct uw tablet weer mee nemen. Dat is natuurlijk wel zo fijn want dat scheelt u heen en weer rijden en daarnaast hoeft u niet zonder tablet te zitten! Wanneer het voor de monteurs niet mogelijk is om de reparatie direct uit te voeren, zal de reparatie alsnog binnen enkele werkdagen uitgevoerd worden. Meestal is de reparatie binnen 2 werkdagen klaar en kunt u dus snel de tablet weer gerepareerd ophalen. Het is ook mogelijk om een tablet reparatie met spoed aan te vragen. In dat geval zal u direct geholpen worden, maar hierbij moet u wel rekening houden met extra kosten. Wanneer het geen spoed betreft, zullen wij u van te voren vermelden wanneer u terecht kunt en hoe lang het zal duren voordat uw tablet weer klaar is. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast weet u exact hoe lang u geen tablet tot uw bezit heeft en kunt u daar ook rekening mee houden.

Hoe kan ik tablet reparatie voorkomen?

Er zijn een aantal punten waarmee u rekening kunt houden zodat een reparatie zo veel mogelijk voorkomen kan worden. Het is helaas niet mogelijk om een reparatie helemaal uit te sluiten. Het is namelijk altijd mogelijk dat er toch een reparatie plaats moet vinden, ook al bent u erg voorzichtig met uw tablet. Wij raden u in eerste instantie sowieso aan om de tablet altijd te bewaren in een hoesje die zowel de voorkant als de achterkant beschermd. Wanneer de tablet valt, is de tablet zo beschermd en is de kans op beschadigingen of een stuk scherm een stuk kleiner. Daarnaast adviseren wij om tijdig de updates op de tablet uit te voeren en om niet op links te klikken die u niet bekend zijn. Dit voorkomt dat er virussen op de tablet kunnen komen waardoor de tablet onbruikbaar kan worden. Tevens moet u alleen de tablet opladen als de tablet leeg is en zodra deze is geladen moet u de tablet uit de lader halen. Deze handelingen helpen om eventuele reparatie zoveel mogelijk te voorkomen. Ga voorzichtig met een tablet om, want een tablet is vaak erg kwetsbaar en met name het scherm kan snel breken als de tablet valt. Het is niet voor niets dat een scherm reparatie de reparatie is die het meest voorkomt! 

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica tablet reparatie?

U kunt bij ServiceRight Elektronica terecht voor een reparatie voor elk tablet merk. De meeste mensen hebben een tablet van Apple (iPad) of Samsung. Maar ook Asus en Microsoft zijn merken die veel terugkomen in de merken van tablets. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen uw tablet vakkundig repareren, ongeacht het merk van uw tablet. Twijfel dus niet langer en boek direct online uw afspraak in als uw tablet een reparatie nodig heeft. Hoe sneller u erbij bent, hoe kleiner de kans op verdere defecten aan de tablet. Wanneer de tablet niet op tijd gerepareerd wordt, kan het namelijk zo zijn dat de tablet verder stuk gaat en er dus nog meer reparaties gedaan moeten worden. Kortom: ongeacht het merk van uw tablet, de monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen zonder problemen uw tablet repareren! Boek nu uw afspraak telefonisch of online!

In welke steden is men het meest op zoek naar tablet reparatie?

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Tablet reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Tablet reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke