Wasmachine reparatie

Bekijk de kosten van een wasmachine reparatie

20%

Discount

79,- Vanaf prijs

66,-

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een wasmachine repareren

Wasmachine reparatie

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder wasmachine. Bijna iedereen heeft wel een wasmachine thuis en helemaal met een groot gezin draait deze vaak overuren. Het is dan ook erg vervelend wanneer de wasmachine kapot is en deze niet meer werkt. Logisch dus dat u de wasmachine zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Via ServiceRight Elektronica kunt u de wasmachine laten repareren tegen een voordelig tarief!

Wasmachine reparatie

Vanaf prijs

,

Wasmachine reparatie

De monteurs komen altijd bij u uit de buurt, waardoor de monteurs snel bij u op locatie kunnen zijn. Daarnaast betaalt u via ServiceRight Elektronica geen voorrijkosten, waardoor u echt alleen betaalt voor de uren waaraan er aan uw wasmachine gewerkt wordt! Meestal kunnen de monteurs uw wasmachine direct repareren, maar soms is het nodig om nog wat onderdelen te bestellen die niet op voorraad zijn. De monteurs zorgen er in elk geval voor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw wasmachine!

Veelgestelde vragen over wasmachine reparatie

Waarom zou ik Serviceright kiezen?

ServiceRight gelooft in eerlijk en vakkundig advies. Om verrassingen te voorkomen nemen wij altijd eerst contact met u op als een reparatie duurder dreigt uit te vallen dan gepland. En daarom u kiest u voor ServiceRight. Plan nu direct een afspraak in.

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica wasmachine reparatie?

Net als eigenlijk bij alles, zijn er ook erg veel merken als het gaat om wasmachines. Toch zijn er wel een aantal merken die het meest voorkomen zoals Miele, Bosch, AEG, Siemens en Samsung. Met name deze merken worden het meest aangeschaft, maar zoals aangegeven zijn er ook nog genoeg andere merken wasmachines die in verschillende huizen staan. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen elk merk wasmachine repareren. De defecten die er voorkomen bij wasmachines, zijn veelal hetzelfde en dit hangt meestal niet af van het merk van de wasmachine. Dit maakt het vaak eenvoudig voor de monteurs om het probleem te herkennen, ongeacht het merk van de wasmachine. Kortom: de monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica kunnen u helpen bij het probleem met uw wasmachine en zorgen ervoor dat u snel weer gebruik kunt maken van uw wasmachine en het defect wordt opgelost.

Hoe weet ik wat er kapot is aan mijn wasmachine?

Het komt vaak voor dat u een probleem ervaart, maar niet precies weet wat er kapot is aan de wasmachine. Dat is uiteraard ook logisch, want vaak zijn zulke problemen alleen te herkennen door specialisten die veel ervaring hebben in het repareren van wasmachines. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de wasmachine niet meer aan gaat, een raar geluid maakt of dat de deur niet meer open gaat. Dit is het gevolg van het probleem, maar waar het probleem daadwerkelijk vandaan komt is vaak wat lastiger vast te stellen. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica hebben erg veel ervaring in het repareren van wasmachines en herkennen vaak gelijk het probleem of kunnen na enkele testen ontdekken waar het probleem vandaan komt. De meeste monteurs hebben veel onderdelen bij zich in een werkbus zodat zij het probleem direct voor u kunnen oplossen. Wanneer het onderdeel niet standaard in de werkbus zit, zal de monteur het onderdeel voor u bestellen en deze komen installeren zodra het onderdeel binnen is. Heeft u zelf dus geen idee wat er mis is met de wasmachine, maar werkt deze niet naar behoren? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren, zodat de wasmachine niet nog verder defect gaat en de problemen misschien nog groter worden. Hoe eerder u de wasmachine laat repareren, hoe beter dit is voor de machine. De monteurs zullen tijdens een diagnose vaststellen wat er mis is met de wasmachine en indien mogelijk direct voor u repareren! 

Doet ServiceRight Elektronica ook wasmachine reparatie aan huis?

 

De monteurs van ServiceRight Elektronica komen inderdaad aan huis om de wasmachine te repareren. Het is uiteraard lastig voor u om de wasmachine mee te nemen naar een monteur en deze te laten repareren om deze vervolgens weer mee terug naar huis te nemen. Tijdens vervoer van de wasmachine kunnen er nieuwe beschadigingen ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De monteurs zullen dus bij u aan huis komen om de wasmachine te bekijken en de reparatie uit te voeren. Wanneer u een monteur boekt via ServiceRight Elektronica hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Dit is een van de voordelen die u ontvangt wanneer u een monteur via ServiceRight Elektronica boekt! Online op de website van ServiceRight Elektronica kunt u zelf aangeven op welke datum en op welk tijdstip het u uitkomt dat de monteur langs komt. U kunt dus zelf bepalen wanneer het u uitkomt dat de monteur langskomt. Dit scheelt voor u om te schuiven in de planning wanneer er automatisch een afspraak met een monteur wordt ingepland. Daarnaast begrijpen we dat u graag zo snel mogelijk een monteur bij u thuis wilt hebben zodat het defect opgelost kan worden. Wij doen uiteraard ons best om dit voor elkaar te krijgen!

Wat zijn de kosten van (goedkope) wasmachine reparatie?

De kosten van een (goedkope) wasmachine reparatie hangen af van het defect dat de wasmachine heeft. Soms is het erg snel op te lossen en een andere keer is de monteur iets langer bezig om het defect op te lossen. Meestal kunt u rekening houden met een prijs vanaf €65. Deze prijs is inclusief een diagnose en het oplossen van het probleem. Wanneer het een groter probleem is en de monteur langer bezig is, zal hier een bedrag bijkomen. Dit zal de monteur altijd met u overleggen zodat u op dat moment zelf kan bepalen of u wilt dat de wasmachine verder gerepareerd wordt. Het is ook mogelijk dat er dure onderdelen verwisseld moeten worden. Hierbij is het ook mogelijk dat de monteur dit aan u doorberekend en de prijs van de onderdelen komen dan nog bovenop de prijs die de monteur in eerste instantie heeft afgesproken. Ook dit zal uiteraard altijd in overleg gaan en de monteur zal niet zomaar een onderdeel installeren waar kosten aan verbonden zitten zonder dat u het weet. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent. Dit biedt transparantie en zorgt ervoor dat u een goed gevoel bij de reparatie krijgt! 

 

Het voordeel van ServiceRight Elektronica is dat u geen voorrijkosten betaalt en dat u altijd profiteert van een voordelige prijs! Regelmatig zijn er ook scherpe acties terug te vinden op ServiceRight Elektronica, zodat u ook van de verschillende acties kunt profiteren en u altijd een voordelige prijs betaalt. 

Zijn er wel voordelen voor een kapotte wasmachine die veel problemen

Zoals eerder vermeld kunt u bij ServiceRight voor al uw wasmachine problemen terecht. Door de kiezen voor wasmachine reparatie bij ServiceRight profiteert u van diverse voordelen. 

  • Garantie op uw reparatie
  • Dicht bij u in de buurt
  • Een zeer scherpe prijs en snelle service
  • Vriendelijke en vakbekwame reparateurs dicht bij u in de buurt
  • U profiteert van de hoge service die wij leveren, ook na uw reparatie staan wij nog voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden

Wasmachine reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Wasmachine reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Wasmachine reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke