Samsung reparatie

Bekijk de kosten van een samsung reparatie

20%

Discount

21,54 Vanaf prijs

17,95   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een Samsung reparatie?

Samsung reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

Heeft u een Samsung-apparaat en heeft deze een defect? Dan kunt u deze laten repareren bij een van de monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica. Verschillende reparaties kunnen worden uitgevoerd op verschillende apparaten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat het scherm defect is van uw telefoon, de homeknop die niet meer goed werkt of bijvoorbeeld de wasmachine die niet meer goed draait.

Samsung reparatie

21,54 Vanaf prijs

17,95 per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 20% Korting

Samsung reparatie

De monteurs kunnen de verschillende apparaten van Samsung repareren. Dit zijn dus onder andere telefoons, maar ook tablets en wasmachines. Kortom: heeft u een Samsung-apparaat dat gerepareerd moet worden? Dan kunt u deze via ServiceRight Elektronica laten repareren. Boek nu direct online een afspraak om uw Samsung-apparaat te laten repareren! Het is ook mogelijk om via de chat een afspraak in te plannen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Veelgestelde vragen over Samsung reparatie

Wat zijn de kosten van Samsung-scherm reparatie? 

De kosten van een Samsung scherm reparatie hangen af van het type mobiel dat u heeft. Een scherm vervangen kan al vanaf €100 afhankelijk van de telefoon die u heeft. Om een exacte prijs te kunnen berekenen, is het daarom belangrijk om te weten welk Samsung-apparaat u heeft. Op basis van deze gegevens kunnen wij u aangeven hoeveel de kosten voor een schermreparatie zullen zijn.

Een schermreparatie van een Samsung-apparaat is vaak een redelijk eenvoudige taak. Het is een van de reparaties die het meest voorkomt en daardoor is het voor de monteurs ook goed te doen om uw scherm te vervangen. Wanneer uw scherm kapot is, hoeft u zich dus geen zorgen te maken of de reparatie uitgevoerd kan worden. Het enige waar u rekening mee moet houden is om de reparatie zo snel mogelijk uit te laten voeren, omdat er anders verdere beschadigingen kunnen ontstaan. De reparatie voor een stuk scherm kan vaak snel uitgevoerd worden en kan zelfs al klaar zijn terwijl u wacht. Daardoor hoeft u niet lang zonder Samsung-apparaat te zitten en kunt u snel weer gebruik maken van uw gerepareerde telefoon. Via ServiceRight Elektronica kunt u bovendien altijd gebruik maken van een gratis diagnose. Dit is ideaal wanneer u niet exact weet wat er defect is en wat de kosten zullen zijn. Naar aanleiding van de diagnose kunt u bepalen of u de reparatie uit wilt laten voeren. U betaalt dus alleen als u uiteindelijk kiest voor de reparatie. 

 Doen jullie aan Samsung-tablet reparatie?

Ja, het is inderdaad ook mogelijk om Samsung-tablet reparatie uit te laten voeren via ServiceRight Elektronica. Wanneer uw Samsung-tablet defect is, kan dit erg vervelend zijn. Tegenwoordig wordt de tablet ook vaak gebruikt als computer door veel mensen. Erg handig, maar wanneer de tablet dan defect gaat, is het vervelend. Het is daarom goed voor te stellen dat u uw tablet zo snel mogelijk wilt laten maken. Via ServiceRight Elektronica kunt u aangeven wanneer u de tablet wilt laten repareren en wij gaan direct voor u aan de slag om de afspraak in te plannen. We raden altijd aan om de tablet zo snel mogelijk te laten repareren, omdat er anders andere defecten kunnen ontstaan als de tablet niet snel gerepareerd wordt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen!

De meest voorkomende reparaties bij een Samsung-tablet zijn: het scherm vervangen, de accu vervangen en de dockconnector vervangen. Ook wanneer uw tablet niet meer helemaal goed werkt, maar u weet niet wat er mis is, dan kunt u terecht bij de monteurs via ServiceRight Elektronica. Zij kunnen namelijk een gratis diagnose voor u uitvoeren waarbij ze eerst bekijken wat er mis is met uw tablet voordat ze de tablet gaan repareren. Aan de hand van de diagnose vertellen ze u eerst wat er mis is en wat de kosten zullen zijn. Wanneer u uiteindelijk de reparatie wilt laten uitvoeren, kunt u dit aangeven bij de monteur en hij of zij zal vervolgens voor u aan de slag gaan.

Doen jullie aan Samsung-telefoon reparatie?

Het is inderdaad ook mogelijk om uw Samsung-telefoon te brengen naar een van de monteurs voor een reparatie. Er zijn veel verschillende Samsung-telefoons die er gemaakt zijn en daardoor heeft elke Samsung-telefoon ook weer zijn eigen prijslijst. Samsung heeft verschillende series uitgebracht. Dit zijn onder andere de A-serie, J-serie, S-serie en de Galaxy Note-serie. Onder deze verschillende series vallen ook weer de verschillende modellen. Zo bestaat er bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6 en zelfs al de Samsung Galaxy S10. De J-serie is iets beperkter en heeft de Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J6 en Samsung Galaxy J7. De A-serie is weer een stuk uitgebreider! Kortom: er zijn erg veel verschillende soorten Samsung-telefoons. Wanneer u een afspraak wilt maken voor uw Samsung-telefoon, is het belangrijk om van tevoren aan te geven om welk apparaat het gaat. Op basis van dit gegeven kunnen wij voor u een prijsberekening maken zodat u van tevoren weet wat de kosten voor de reparatie zullen zijn. Dit is uiteraard alleen mogelijk wanneer het ook duidelijk is wat er gerepareerd moet worden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een defect of gebarsten scherm. 

Er zijn veel verschillende reparaties die er uitgevoerd kunnen worden voor een Samsung-telefoon. Naast het scherm dat vervangen kan worden, kan het bijvoorbeeld ook zo zijn dat de accu stuk is of dat er waterschade is ontstaan aan de telefoon. Al deze reparaties zijn goed uit te voeren en u hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw telefoon. Na een reparatie kunt u deze weer optimaal gebruiken!

 Doen jullie aan Samsung-wasmachine reparatie? 

Wanneer uw Samsung-wasmachine defect is, is dat erg vervelend. De was stapelt zich al snel op en u wilt uiteraard gewoon gebruik kunnen maken van de wasmachine. Wanneer uw Samsung-wasmachine kapot is, dan kunt u een reparatie inplannen via ServiceRight Elektronica. De specialisten die zijn aangesloten komen bij u thuis om de wasmachine te onderzoeken en te kijken wat er gerepareerd moet worden aan de wasmachine. Wanneer duidelijk is wat er defect is, ontvangt u direct een prijsopgave en kunt u aangeven of u wilt dat de monteur aan de slag gaat met uw Samsung-wasmachine. Wanneer u deze wilt laten repareren, kan de monteur direct voor u aan de slag gaan.

Er zijn verschillende soorten Samsung-wasmachine modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld de QuickDrive wasmachines van Samsung, maar ook de Adwash wasmachines. Binnen deze series zijn er weer erg veel modellen. Wanneer u weet welk model wasmachine u heeft, kunt u dit van tevoren vast doorgeven zodat wij direct op zoek kunnen gaan naar de beste monteur voor uw wasmachine! 

Samsung reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Samsung reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Samsung reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke