Huawei reparatie

Wat zijn de kosten voor een reparatie

20%

Discount

46,80 Vanaf prijs

39,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Reparatie voor een Huawei

Huawei reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 - 1 uur per reparatie

Huawei is weer helemaal terug! Hoewel het merk misschien iets onder de radar was, is inmiddels het merk niet meer weg te denken tussen de grote namen. Waar Huawei het meest om bekend staat, zijn de telefoons. De telefoons zijn er in verschillende modellen en worden ook steeds beter, luxer en met meer functies. Zo zijn er bijvoorbeeld de Huawei P9, Huawei P10 en Huawei P30. Verschillende modellen van Huawei die elk hun eigen charme hebben. Wanneer het product van Huawei toch onverhoopt defect gaat, kunt u deze laten repareren. Vaak is het repareren van het product toch een stuk voordelig dan een volledig nieuw product aanschaffen.

Huawei reparatie

46,80 Vanaf prijs

39,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Huawei reparatie

Wanneer u het product wilt laten repareren of enkel de prijs wilt opvragen, dan kunt u bij ServiceRight Elektronica terecht. Wij zullen voor u een servicepunt in de buurt inschakelen die uw product weer volledig kan repareren!

Veelgestelde vragen over Huawei reparatie

Wat zijn de kosten van Huawei scherm reparatie?

Het repareren van een Huawei scherm kan al vanaf €75. De precieze prijs hangt af van het apparaat dat u heeft en het type dat daarbij hoort. Wanneer u doorgeeft welk apparaat u gerepareerd wilt hebben en wat er precies defect is, zullen wij u voorzien van een prijs. Dit is volledig vrijblijvend en u zit dus nog nergens aan vast! Wanneer u gebruik wilt maken van de service, dan kunt u zelf direct de aanvraag indienen. 

Van tevoren zult u altijd een prijs van ons ontvangen, zodat u niet achteraf voor een verrassing komt te staan. Wanneer het bedrag toch hoger zal uitvallen dan in eerste instantie gedacht, dan zullen wij dit ook met u communiceren. Wij zijn altijd transparant en open en willen u een goede reparatie bieden voor een volledige prijs. Wij proberen uiteraard de kosten zo exact mogelijk van tevoren door te geven, maar soms komt het bijvoorbeeld voor dat u niet weet wat er precies defect is. In dit geval zal er eerst een diagnose gedaan moeten worden. Door middel van de diagnose zullen de monteurs op zoek gaan naar de oorzaak van het defect en u doorgeven wat er precies gerepareerd moet worden en de kosten die daarbij horen. De diagnose die gedaan wordt is volledig gratis en wanneer u besluit om het apparaat uiteindelijk niet te laten repareren, dan heeft u dus ook helemaal geen kosten! Pas wanneer u besluit om de reparatie uiteindelijk uit te laten voeren, zullen de kosten in rekening worden gebracht. 

 Voor welke Huawei-apparaten kan ik bij jullie terecht voor reparatie?

Via ServiceRight Elektronica kunt u terecht voor de reparatie van elk type Huawei. Het maakt niet uit of het een telefoon, laptop of tablet betreft. Binnen deze verschillende productgroepen vallen ook verschillende modellen. Zoals eerder genoemd zijn er wat betreft de telefoons bijvoorbeeld de Huawei P9, Huawei P10 en Huawei P30. Wat betreft de laptops is er de serie Huawei MateBook. Binnen deze serie zijn er ook weer verschillende modellen. Het is voor ons van belang om precies te weten welk model u heeft, zodat wij de juiste prijs kunnen berekenen en voor u ook de juiste monteur kunnen inschakelen!

Wilt u gebruik maken van de service van ServiceRight Elektronica en dus uw reparatie inplannen? Het inplannen van uw reparatie is heel eenvoudig! U geeft zelf aan om welk apparaat het gaat en wat er exact gerepareerd moet worden. Op basis daarvan ziet u onze voordeelprijs. Wanneer u akkoord gaat met deze prijs, kunt u vervolgens zelf een datum kiezen waarop u de reparatie wilt laten uitvoeren. Vervolgens gaan wij de afspraak voor u inplannen en ontvangt u een bevestigingsmail zodra dit gelukt is! Wanneer u er online niet uitkomt en u wilt graag met ons overleggen, dan is het ook mogelijk om via de chat contact met ons op te nemen. U kunt ons op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bereiken en wij zullen u dan helpen met een prijsopgave of om direct een afspraak voor u in te plannen.

Huawei reparatie in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Huawei reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Huawei reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke