Macbook Reparatie

20%

Discount

130,80 Vanaf prijs

109,-

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

The average duration of this service: Tussen 1 en 2 uur per reparatie

De MacBook is een laptop gemaakt door Apple. De MacBook is niet meer weg te denken als we kijken naar de laptops die er zijn. Wanneer u om u heen kijkt, ziet u ook dat veel mensen werken op een MacBook en de echte gadget liefhebbers zullen dan ook al snel voor deze laptop gaan. De MacBook bestaat nog niet eens zo lang (sinds 2006), maar heeft zich al echt gevestigd tussen andere grote merken die laptops produceren. Het uiterlijk van de MacBook is voor veel mensen de reden om te kiezen voor de laptop, maar ook de hardware van de MacBook wordt continue verbeterd. De MacBook is te verkrijgen in verschillende kleuren. Zo is de MacBook er is in grijs, zilver en rosé goud. Daarnaast zijn er ook veel verschillende covers te vinden voor de MacBooks om het uiterlijk nog een extra touch te geven en ervoor te zorgen dat de MacBook altijd past bij uw stijl van de dag! 

De MacBook is ook erg dun en licht en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Dit is voor veel mensen ook een groot voordeel, want ondanks dat deze dun en licht is, kan de MacBook erg veel en is het goed werken op de laptop! Het eindeloos rondsjouwen met uw laptop is dus verleden tijd!

Macbook Reparatie

130,80 Vanaf prijs

109,-

Inclusief Arbeid

Inclusief advies

Inclusief BTW

Inclusief gegevensbehoud

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Er zijn veel verschillende modellen MacBooks. Dit kan de keuze voor een MacBook aan de ene kant wat lastiger maken, want de keuzes zijn eindeloos! Daarnaast kunt u er op deze manier ook voor zorgen dat u voor een MacBook gaat die helemaal aan uw wensen voldoet en de MacBook precies biedt waar u naar op zoek bent. Het kan daarom misschien van tevoren wat meer werk zijn, maar uiteindelijk zult u er erg veel plezier van hebben! Welke modellen zijn er dan eigenlijk allemaal? Allereerst is er onderscheid gemaakt tussen de MacBook Air en de MacBook Pro. Binnen deze series, kunt u als eerst kiezen voor verschillende formaten. Zo zijn er onder andere 11, 12 en 13 inch MacBooks. Het is dus aan u om te kiezen hoe groot het scherm moet zijn waar u op wilt werken. Naast deze MacBooks zijn er ook de 15 inch en 17 inch MacBooks. Daarnaast is het grote verschil tussen de MacBook Air en MacBook Pro de kracht van de laptop. De MacBook Pro kan wat zwaardere programma’s aan en is bijvoorbeeld beter geschikt wanneer u foto’s en/of video’s wilt bewerken. Wanneer dit voor u niet noodzakelijk is, maar u wilt liever de meest lichte MacBook, dan kunt u weer beter kiezen voor een MacBook Air. Kortom: er is genoeg keuze voor iedereen! Wanneer u uiteindelijk de keuze heeft gemaakt, is het belangrijk om de MacBook goed te onderhouden. De updates moeten regelmatig worden uitgevoerd en we raden aan om de MacBook altijd beschermd te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld door een hardcase cover of door een hoes over de MacBook te doen. Op deze manier blijft de buitenkant van de MacBook het mooist, maar zorgt u er ook voor dat er de minste kans op een defect ontstaat.

Over MacBooks

Apple blijft de MacBooks, maar verbeteren en ontwikkelen en dit zorgt er ook voor dat de meeste mensen steeds de nieuwere versie van de MacBook willen. Met name de gadgetliefhebbers willen graag het nieuwste van het nieuwste en zullen in de rij staan om de nieuwste MacBook aan te schaffen. Het gemak wordt steeds groter, zo kunt u bijvoorbeeld al gebruik maken van een Touch-ID sensor en spraakgestuurde acties laten uitvoeren. Door de Touch-ID sensor kunt u de MacBook ontgrendelen met uw vingerafdruk en hoeft u dus geen wachtwoord meer in te voeren. Daarnaast worden de MacBooks steeds dunner en lichter gemaakt, waardoor u de MacBook ook steeds makkelijker mee kunt nemen. In de meeste handtassen past tegenwoordig al een MacBook. Ondanks dit formaat, heeft de MacBook wel genoeg geheugen om veel op te slaan. De grootte van het geheugen kunt u zelf aanpassen en dit is zelfs nog eenvoudig uit te breiden wanneer blijkt dat het toch net iets te weinig is. 

Wanneer u gebruik wilt maken van bijvoorbeeld een HDMI-uitgang, dan dient u hiervoor nog een aparte kabel aan te schaffen. Voor verschillende aansluitingen zijn er extra kabels nodig en dit is wel iets om rekening mee te houden. Wanneer u dit veel gebruikt, kunt u het best direct de kabels erbij aanschaffen.

Wanneer er een defect ontstaat aan uw MacBook is dit uiteraard erg vervelend. Wanneer de MacBook geen garantie meer heeft, kan het bij de Apple Store vaak duur zijn om de MacBook alsnog te laten repareren. Via ServiceRight Elektronica kunt u voordelig uw MacBook laten repareren.

Wat zijn bekende MacBook reparaties?

De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica krijgen vaak te maken met dezelfde reparaties. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat het scherm is gebarsten of dat het gehele scherm stuk is. In dit geval kunt u het gehele scherm laten vervangen via een van de monteurs. Een andere reparatie die veel voorkomt, is waterschade. Wanneer u last heeft van waterschade, dan kunt u dit ook vaak eenvoudig laten repareren. Onder waterschade valt ook de koffie of thee die over uw MacBook is gevallen. Hoe voorzichtig u ook bent, dit kan altijd gebeuren. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. De monteurs doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk bewaard blijft en vaak lukt het ze om ervoor te zorgen dat er niks verloren gaat. Zodra de monteur de MacBook te zien krijgt, kunnen zij aangeven wat zij verwachten van de reparatie. 

Ook voor andere schades kunt u terecht bij de monteurs van ServiceRight Elektronica. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het moederbord stuk is of dat er een onbekend defect is aan de MacBook. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de MacBook niet meer optimaal werkt, maar u niet direct kunt zien wat er mis is zoals bij een gebarsten scherm. Wanneer dit het geval is, kunt u een gratis diagnose laten uitvoeren via ServiceRight Elektronica. Boek direct uw MacBook reparatie via ServiceRight Elektronica en de monteurs zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw MacBook!

ServiceRight Elektronica in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Macbook Reparatie geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight voor uw Macbook Reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke