Telefoon reparatie Fijnaart

Bekijk de kosten van een telefoon reparatie in Fijnaart

20%

Discount

22,80 Vanaf prijs

19,-   per reparatie

Gratis diagnose

NTRK garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een Telefoon repareren in Fijnaart

Telefoon reparatie

The average duration of this service: Tussen 0,5 en 1 uur per reparatie

Is uw frontglas gebroken of beschadigd? Of heeft uw telefoon een barst in het scherm? Schakel dan een van de monteurs in via ServiceRight Elektronica zodat zij uw telefoon kunnen repareren. Dit wordt gedaan door ervaren experts. Het defecte scherm wordt direct en professioneel vervangen door een gloednieuw kwalitatief scherm. Bij een defect scherm raden wij u aan om deze zo snel mogelijk te vervangen om verdere problemen te voorkomen.

Telefoon reparatie Fijnaart

22,80 Vanaf prijs

19,- per reparatie

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief GRATIS diagnose

Inclusief hoogste kwaliteit onderdelen

Inclusief 6 maanden garantie

Inclusief 20% Korting

Telefoon reparatie

Het kan ook zijn dat de homebutton van uw telefoon niet naar behoren werkt. Werkt de homebutton bijvoorbeeld alleen als u deze stevig indrukt? Grote kans dat de homebutton flex defect is. De defecte homebutton flex wordt nauwkeurig en vakkundig vervangen voor een nieuwe originele homebutton flex. Voor elke telefoon reparatie kunt u terecht bij de monteurs van ServiceRight Elektronica!

Veelgestelde vragen over een Telefoon reparatie in Fijnaart

Wat kunnen jullie repareren aan een telefoon Fijnaart?

telefoon scherm defect

Barst in het scherm

telefoon behuizing

Kapotte backcover

Home button functioneert niet naar behoren

Display of LCD scherm kapot

Luidsprekers kapot

Aan/uit schakelaar werkt nieet

Trilfunctie, werkt niet

Mircofoon kapotWaterschade in uw telefoon

Wat zijn de voordelen als ik mijn telefoon zou repareren via Serviceright zou doen

  • Klaar terwijl u wacht
  • Originele onderdelen
  • Reparatie door alleen vakkundige professioneels

Is uw smartphone defect geraakt? U bent van harte welkom bij ServiceRight Elektronica. Wij kunnen het smartphone dat defect is vervangen door een nieuw en origineel scherm en sporen de overige beschadigingen voor reparatie voor u op. U kunt de smartphone op afspraak bij ons brengen bij onze regionale aangesloten reparatiebedrijven. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u chatten of plan een afspraak in bij u in de buurt Fijnaart.

Wat zijn de kosten van telefoon (scherm) reparatie in Fijnaart?

Is uw telefoon gevallen of heeft u uw telefoon gestoten waardoor het scherm nu stuk is? Het kan zijn dat er een barst in het scherm zit, maar het kan ook zijn dat uw telefoon helemaal niet meer bruikbaar is doordat er niks meer te zien is op het scherm. In alle gevallen is het belangrijk dat de telefoon zo snel mogelijk gerepareerd wordt omdat er anders verdere beschadigingen kunnen ontstaan aan de telefoon. De monteurs die zijn aangesloten bij ServiceRight Elektronica die kunnen uw telefoon vaak snel repareren in Fijnaart, zodat u niet lang zonder telefoon zit. Een scherm reparatie kan vaak gedaan worden terwijl u wacht. Zo hoeft u de deur niet uit zonder telefoon.

De kosten om uw scherm van uw telefoon te repareren hangen af van de telefoon die u heeft. U kunt uw specifieke toestel doorgeven tijdens het online boeken van uw monteur. Op deze manier kunt u zien wat de kosten zullen zijn en bepaalt u zelf of u daarmee akkoord gaat. U kunt rekening houden met prijzen vanaf €50. Dit is uiteraard een stuk goedkoper dan een nieuwe telefoon en als er alleen een scherm reparatie plaats moet vinden, zullen we ook aanraden om dit te doen. Wanneer er iets anders mankeert aan uw telefoon en deze werkt niet naar behoren, zal de monteur u een prijs geven na een analyse en dan kunt u zelf bepalen of u hiermee akkoord gaat. Zodra u akkoord gaat, zorgen we ervoor dat uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd wordt.

Hoe weet ik wat er gerepareerd moet worden aan mijn telefoon Fijnaart?

Het is vaak lastig om van te voren aan te geven wat er precies gerepareerd moet worden. U heeft wellicht een klacht waarbij het niet direct duidelijk is wat de oorzaak van het defect is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw telefoon steeds uitvalt zonder dat de batterij leeg is of dat uw telefoon steeds vastloopt. Voor iemand zonder ervaring kan het lastig zijn om te bepalen wat er precies is is met de telefoon. Het is daarom goed om eerst een analyse te laten maken voor uw telefoon. Zo kunnen de monteurs eerst een inschatting maken van wat zij denken dat er mis is met de telefoon. Zodra zij exact weten wat er mis is met de telefoon, kan er ook een afspraak over de kosten worden gemaakt.

Allereerst kunt u onderzoeken of er nog garantie op uw telefoon zit. Wanneer de telefoon stuk is zonder dat dit uw schuld is, kan het zijn dat dit nog onder de garantie valt en zo scheelt dit voor u weer in de kosten! Wanneer de telefoon is door eigen schuld, bijvoorbeeld omdat deze is gevallen of omdat er waterschade is ontstaan, valt dit helaas niet onder de garantie. U kunt wel kijken of deze kosten vallen onder de verzekering. Het kan zijn dat de verzekering (een deel van) de rekening kan voldoen. Wanneer u wilt weten wat er gerepareerd moet worden, boekt u dan direct online uw afspraak bij een monteur zodat u uw telefoon ook zo snel mogelijk weer kan gebruiken!

Hoe lang duurt het voordat mijn telefoon gerepareerd is?

Hoe lang het duurt voordat uw telefoon is gerepareerd, hangt af van de reparatie die gedaan moet worden en hoeveel tijd de monteur heeft. Bij kleine reparaties is het vaak mogelijk om dit gelijk uit te voeren en dan kunt u wachten terwijl uw telefoon wordt gerepareerd. Dit is uiteraard wel zo fijn, want zo hoeft u niet zonder telefoon te zitten. Tegenwoordig wil iedereen graag bereikbaar zijn en voor sommige mensen is het zelfs noodzakelijk met betrekking tot werk of kinderen. Tijdens het online boeken kunt u ook aangeven als het spoed reparatie betreft. Zo weten wij tijdens het selecteren van een monteur dat wij op letten dat de monteur snel plek heeft en dat u niet lang zonder telefoon zit. Bij reparaties die langer duren, kan het gemiddeld 2 werkdagen duren. Dit is aanzienlijk korter dan wanneer u uw telefoon opstuurt naar de leverancier. In dat geval bent u de telefoon vaak 3-4 weken kwijt. Dat is toch een stuk minder fijn!

Hoe kan ik telefoon reparatie voorkomen?

Er zijn wel een aantal dingen die u kunt ondernemen om de kans op een telefoon reparatie zo klein mogelijk te maken, maar het is helaas niet mogelijk om een telefoon reparatie volledig te voorkomen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zelfs als het geen ongeluk is, maar gewoon toeval, kan het zijn dat de telefoon gerepareerd moet worden. U kunt een reparatie zo veel mogelijk voorkomen door altijd uw telefoon in een hoesje te bewaren. Dit moet een hoesje zijn die volledig uw telefoon bedekt en dus niet alleen bijvoorbeeld de voorkant of achterkant. Daarnaast moet u uw telefoon altijd op een goede plek neerleggen en niet op een randje waar de telefoon makkelijk vanaf kan vallen. Draag de telefoon niet in de hand als u de telefoon niet gebruikt of als u bijvoorbeeld naar de wc gaat. Zo kunt u de telefoon ook niet uit uw handen laten vallen terwijl u de telefoon niet gebruikt. Zorg verder voor een opgeruimde telefoon en bewaar geen onnodige bestanden. Let ook op de linkjes die u opent. Vertrouwt u het niet? Open de links dan niet. Hiermee voorkomt u dat u bijvoorbeeld een virus binnen haalt.

Wat is het verschil tussen telefoon en smartphone reparatie?

Wanneer we praten over telefoon reparatie, kan het ook zijn dat het een smartphone reparatie betreft. Eigenlijk gebruiken we voor een smartphone tegenwoordig ook gewoon de term “telefoon”. Maar wat zijn nou precies de verschillen? Een telefoon is eigenlijk een apparaat waarmee u kunt bellen en sms’en. Met een smartphone heeft u ook toegang tot het internet. Hierdoor kunt u veel verschillende apps installeren en bijvoorbeeld gebruik maken van Whatsapp. Wat ook typisch is voor een smartphone, is dat het toetsenbord van een smartphone in het scherm komt zodra er getypt kan worden. Bij een telefoon is er een echt toetsenbord aanwezig die dus ook niet weggaat zodra er niet meer getypt kan worden. Doordat een smartphone meer opties heeft, zijn deze telefoons ook gevoeliger en hebben ze vaker een reparatie nodig. Ook voor telefoon reparaties kunt u terecht bij de monteurs van ServiceRight Elektronica. Deze telefoons zijn echter vaak wel een stuk goedkoper. Kijk dus eerst goed of het voor u rendabel is om de telefoon te laten repareren.

Voor welke merken doet ServiceRight Elektronica telefoon reparatie?

ServiceRight Elektronica kan elk merk telefoon voor u repareren in Fijnaart. Of het nu een Samsung, iPhone, Sony, Motorola, Blackberry of Nokia betreft. Voor elk soort merk kunnen wij een monteur vinden in uw buurt die de reparatie voor u uit kan voeren. Bij sommige merken zijn er problemen die vaker voorkomen en daardoor kan de monteur het probleem snel herkennen en ook snel oplossen. Dit scheelt vaak ook in de kosten, omdat de monteur precies weet hoe hij of zij het probleem kan oplossen. Met name voor iPhones zijn er aparte monteurs aanwezig, omdat een iPhone een compleet ander systeem heeft in vergelijking met de andere merken. Schakel nu een monteur in via ServiceRight Elektronica om er zeker van te zijn dat uw telefoon vakkundig gerepareerd wordt! Boek zo snel mogelijk online, zodat we ook zo snel mogelijk een monteur voor u kunnen selecteren bij u in de buurt Fijnaart.

Telefoon reparatie voor alle automerken in Fijnaart

In 3 stappen uw Telefoon reparatie geregeld in Fijnaart

Stap 1

Selecteer op onze website uw electronica reparatie & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en de reparatie die u wilt uitvoeren op uw elektronische apparaten.

Stap 3

Uw electronica is in goede handen bij een van onze erkende elektronica bedrijven bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom Elektronica ServiceRight in Fijnaart voor uw Telefoon reparatie?

Al meer dan 900 elektronica reparateurs zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight Elektronica

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Levenslange garantie

Alle reparaties worden uitgevoerd door erkende elektronica specialisten met het ICT keurmerk

Gratis diagnose voor al uw elektronica reparaties

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7702 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij Elektronica ServiceRight

-20%

TV reparaties NU tijdelijk 20% korting

Altijd vooraf een prijsopgave
TV reparatie aan huis
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Computer reparatie NU tijdelijk 20% korting

Laptop reparatie ook mogelijk
Computer aan huis reparatie
ICTKeurmerk garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Telefoon reparatie NU tijdelijk 20% korting

Tablet reparatie ook mogelijk
Originele onderdelen
NTRK garantie

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke